Pure F9 – en dammsugare som ingen annan
Pure F9 – en dammsugare som ingen annan

Hallå Sverige,

Möt Pure F9, en dammsugare annorlunda än alla tidigare. Som svenskar tycker vi inte om att skryta, men vi tror att den är vår bästa hittills – och vi har gjort det här i 100 år. Den är så kraftfull och mångsidig att den låter dig rengöra hela ditt hem och gör så med en enda uppladdning*. Vi tror att det är en dammsugare som ingen annan. Vad tycker ni?

 

*Dammsuger upp till 80 m2 med full kraft på en enda laddning och uppfyller EU-direktiv No. 666/2013 gällande ekodesignkrav för dammsugning på matta för dammsugare med sladd.

Pure F9 oppladbar støvsuger og M3 logo

Prisvinnande resultat

Pure F9 har blivit prisad till Bäst i Test av M3 (2018) och blir med motiveringen ”Sett ur praktisk synvinkel är Pure F9 något av en dröm att använda” en testvinnare av sladdlösa dammsugare.

100 dagar öppet köp på Pure F9

Vad tycker du?

Prova hemma - helt nöjd eller pengarna tillbaka!

Vi är stolta över våra produkter och övertygade om att du kommer bli nöjd med ditt köp. Därför låter vi alla som registrerar sin Pure F9 online inom två veckor från köp prova den hemma i 100 dagar. Blir du inte nöjd får du pengarna tillbaka.*

Pure F9 för dig

Vad du än behöver, så finns det en Pure F9 för dig.

Utformad för att passa ditt liv.

Befria ditt hem från djurhår och odörer från dina små älsklingar med dammsugaren som är utformad för att passa ditt liv.

Utformad för att passa ditt liv. Den kapslar in dammet och filtrerar utblåsluften i 5 steg vilket avsevärt bidrar till hälsosam och ren luft i ditt hem.

Det bästa från båda världarna

Vi har kombinerat kraften och prestandan från en traditionell dammsugare med enkelheten av en sladdlös dammsugare, för att få ditt hem oklanderligt rent med en enda uppladdning.* Tillräckligt stark och mångsidig för att vara den enda dammsugaren du någonsin kommer att behöva.

*Dammsuger upp till 80 m2 med full kraft på en enda laddning och uppfyller EU-direktiv No. 666/2013 gällande ekodesignkrav för dammsugning på matta för dammsugare med sladd.

Enastående mångsidighet

Tack vare den unika flexibla huvudenheten kan du rengöra varje millimeter av ditt hem ‒ under låga möbler eller i hörnen i taket. Pure F9 går att anpassa efter alla ytor och all inredning med hjälp av den integrerade utdragbara slangen och det 3-i-1 smarta munstycket.

Ergonomisk design

En perfekt höjd för alla. Med Pure F9:s teleskoprör, kan du justera höjden så att det passar dig. Den unika huvudenheten är rörlig och den låga tyngdpunkten gör att Pure F9 är lätt i handen och lätt att manövrera.

Ta en paus ‒ var som helst

Ta en paus och fortsätt sedan ‒ med Pure F9:s fristående funktion kan du enkelt parkera dammsugaren där det passar dig i en upprätt position, redo att fortsätta när du är.

Damm kan inte gömma sig någonstans

Munstyckets superstarka LED-belysning framhäver mikroskopiska dammfläckar och belyser dammets mörka gömställen under dina möbler, så att du inte kan missa dem.

Auto-funktion

Smarta funktioner och prestanda. Pure F9:s Auto-funktion använder avancerad elektronik för att automatiskt justera luftflödet och suget efter underlaget och optimerar därmed dammupptagningen.

*** Auto-funktion är endast tillgänglig för utvalda modeller.

Pure Care

Electrolux Pure Care erbjuder förstklassig produktreparation inom 72 timmar* från det att produkten har anlänt till servicestationen, om en reparation är nödvändig.

Läs mer