Köpguide

Kombinerade tvättmaskiner och torktumlare

Kombinerade tvättmaskiner och torktumlare tar hand om allt

Den bästa tvättningen möter den bästa torkningen i vår DualCare-teknik. Nu behöver du aldrig mer tvätta för hand eller plantorka eftersom du kan stoppa in dina mest ömtåliga plagg i maskinen. Det här är allt dina kläder behöver i en enda maskin. Du får mer plats hemma. Och du får den renaste och mjukaste tvätten.

En klocka bredvid DualCare tvättmaskin

Spara tid – tvätta och torka i samma maskin

Spara både tid och utrymme med Electrolux kombinerade tvätt och tork. Du kan tvätta och torka upp till 6 kg på en gång. Det innebär ca 24 skjortor. Och det är lika enkelt som att trycka på en knapp. Du behöver inte ställa in två olika program, du lägger in i tvättmaskinen och sedan hänger du in kläderna i garderoben.

I Electrolux kombinerade tvättmaskiner och torktumlare med Woolmark Blue-certifiering kan man på ett säkert sätt tvätta och till och med torka ylleplagg endast avsedda för handtvätt.

Cathryn Lee

Woolmark Company

DualCare kombinerad tvättmaskin och torktumlare

Med DualCare kombinerade tvättmaskiner och torktumlare kan du tvätta och torka dina yllekläder i ett enda program.

DualCare kombinerad tvättmaskin och torktumlare

Skonsam hantering – garanterat

Electrolux kombinerade tvättmaskiner och torktumlare är de första på marknaden med Woolmark Blue-certifiering. Woolmark är ett världsledande institut när det gäller skötsel av ylle. Deras Blue Care-märkning innebär att det är säkert att både tvätta och torka dina annars endast handtvättbara yllekläder. Nu kan du hålla dina favorittröjor gosiga och mjuka och njuta av dem längre.

En skjorta där halva är slät och den andra halvan skrynklig för att visa hur bra det är att ånga tvätten

När du bryr dig om dina kläder – ånga dem

Vill du att dina kläder ska se nytvättade ut även mellan tvättarna? DualCare kombinerade tvätt och tork använder ånga för att mjuka upp, släta till och fräscha upp dina plagg. Fuktigheten gör att fibrerna blir mjukare, den tar bort lukter och skrynklor, vilket betyder att du fräschar upp och tar bort skrynklor på några minuter. Nu kan du ta på dig de kläder du vill, när du vill – till och med mellan tvättarna. 

Den övertvättar aldrig

Kläder som du vill behålla den mjuka nykänslan i, kan du bara stoppa in i maskinen och låta DualCare göra jobbet. OptiSense-tekniken justerar automatiskt programmet efter hur mycket du har stoppat in i trumman. Oavsett om du tvättar 3, 6 eller 9 kg kommer den aldrig att tvätta eller torka för länge. Och dina kläder håller sig fräscha och nya längre.

Displaypanelen på DualCare

Tar alltid väl hand om dina plagg

Alla våra DualCare kombinerade tvättmaskiner och torktumlare har en tystare och mer hållbar och effektiv invertermotor. Det ger den prestanda du behöver för att ta hand om dina kläder. Plaggen ser och känns som nya längre. Vi tror så mycket på invertermotorns förmåga att leverera vad den lovar att vi ger 10 års garanti.