Upptäck

Tvättmaskiner

Varje fiber tas om hand

De flesta tvättmaskiner får inte ut det bästa ur tvättmedlet och sköljmedlet. Men UltraCare™ Eco förblandar tvättmedlet, vilket medför att 40 graders tvättar nu kan tvättas i 30 grader istället, vilket både gynnar plaggen och miljön. UltraMix-systemet förblandar även sköljmedlet för att få en jämnare spridning. Faktum är att andra tvättmaskiner behöver dubbelt så mycket sköljmedel för att få samma resultat och mjukhet. 

Som ny på 30 minuter

Ta dina favoritkläder på spa-behandling med SteamCare. På bara 30 minuter slätar ångan i en tvättmaskin med SteamCare ut skrynklor och fräschar upp plagget. Detta minskar behovet av både tvättning och strykning. Du kan hålla din snygga skjorta, din eleganta klänning eller din bekvämaste tröja som ny mellan tvättarna.

I Woolmark Apparel Care Green-märkta Electrolux-tvättmaskiner går det till och med att tvätta ylleplagg som endast får handtvättas, samtidigt som man sparar energi.

Cathryn Lee

Woolmark Company

UltraCare™ Eco

Med UltraCare™ Eco är dina ömtåliga plagg i säkra händer.

Electrolux UltraCare Eco

Bevara formen

Woolmark-märkta UltraCare™ tvättmaskin gör så att formen på din favorittröja bevaras. Woolmark Green-märkningen ges till de mest energieffektiva maskinerna som med utmärkt resultat klarar av att tvätta ylleplagg som annars endast är avsedda för handtvätt. Dina ylleplagg behåller formen och mjukheten tvätt efter tvätt. 

Kapacitet på upp till 8 kg

Energieffektivitetsmärkning A+++

AutoSense justerar programmet efter tvättmängd

Få mjukt och fläckfritt resultat i 30 grader med den unika förblandningstekniken

OptiSense skyddar mot att tvättningen inte pågår för länge

Skonsam tvättning av dina handtvättbara ylleplagg 

Fräscha upp dina plagg mellan tvättningarna med ånga

Lägg till den bästa torkningen till den bästa tvättningen

Enastående torkning eftersom trummans rörelse anpassas efter plaggens material

Säkert och skonsamt ylleprogram

Designad att matcha UltraCare™ Eco, och passa bra ihop som ett par

Aldrig övertvätt 

Dina kläder ser ut och känns som nya med OptiSense. Den säkerställer att det blir rätt tid, energi- och vattenförbrukning för din tvätt. Den motsvarar också dina krav på hållbarhet genom att aldrig använda mer vatten än nödvändigt. Din tvättmaskin är snäll mot dina kläder och dina elräkningar.

En hög med skjortor i en tvättkorg

Tvättar upp till 8 kg

Att ta hand om en massa tvätt är enklare än någonsin med Electrolux tvättmaskiner. Med extra stor trumma finns det gott om plats för hela hushållets tvätt. Och den är specialbyggd för att vara skonsam. Dina kläders fibrer skyddas från att haka i, rivas upp och dras ut under programmet. Oavsett om du tvättar 1 kg eller 8 kg behandlas dina kläder väl i SoftDrum.

Tillverkad för att vara skonsam, byggd för att hålla

Vi tror så mycket på våra tvättmaskiner med Invertermotorer att vi erbjuder 10 års garanti. De är utformade att verkligen vara länge och tar hand om dina kläder under minst ett decennium. De är också tystare och sparar 50 % mer energi än vanliga motorer. Så att du kan tvätta mer hållbart med gott samvete.

Redo när du är redo

Nu kan du ha flexibla tvättrutiner. Med TimeManager® kan du själv välja hur lång tvättiden i din tvättmaskin ska vara. Dina favoritkläder är klara när det passar dig. Med Fördröjd Start kan du senarelägga din tvättning med upp till 20 timmar för att passa ditt fullspäckade schema.

Tvättmaskinen UltraCare Eco bredvid torktumlaren DelicateCare

Klädvård från början till slut

Det handlar om att välja rätt tvättmaskin, men torkningen är precis lika viktig. Det är hemligheten med lyxigt mjuka, nytvättade kläder. Våra torktumlare, DelicateCare, är perfekta komplement till UltraCare™ Eco-tvättmaskinerna. Värmepumpstekniken, som bygger på en ny idé, torkar kläderna försiktigt vid lägre temperaturer. Detta förhindrar skador vid för lång eller för varm torkning.

Torra och fräscha skjortor