Produktinformation

BREATHE Pollen Protect Filter för luftrenare Well A5/A7 - Reducera snabbt pollennivån inomhus. Det specialutformade Pollenfiltret kapslar in och neutraliserar luftburna pollenpartiklar vilket hjälper till att minimera allergiska reaktioner.

Produktfördelar

Electrolux - Tillbehör luftrenare - EFWBTH3

Exceptionell pollenfiltrering

Det speciellt framtagna pollenfiltret BREATHE fångar in och neutraliserar luftburna pollenpartiklar, säkerställer att det inte ger några allergiska reaktioner när det är dags att byta filter och håller ditt hem fritt från pollen.

*Neutraliserar upp till 99 % av infångade allergener (testade för cedarträpollen och kvalsterallergener) baserat på tester under 2018 med ELISA testmetoden (enzymer-länkad immunosorbent assay).

Electrolux - Tillbehör luftrenare - EFWBTH3

Utmärkande filtrering för mycket små partiklar

Medlet i det unika förladdade ultrafina filtret ger en mycket effektiv barriär mot mikroskopiska partiklar och fångar in 99,5 % av partiklar så små som 0,3 mikroner.

*Filtrerar upp till 99.5 % av partiklar så små som 0.3 μm baserat på ett test under 2020 enligt japansk STANDARD JISB 9908-2011.

Electrolux - Tillbehör luftrenare - EFWBTH3

Antibakteriellt skydd. Skydda familjen mot objudna gäster

Skydd mot luftburna bakterier är avgörande för att skapa en hälsosammare hemmiljö. BREATHE pollenfilter innehåller ett naturligt effektivt antibakteriellt medel som neutraliserar bakterieenzymer på cellnivå, eliminerar upp till 99,9 % av infångade bakterier i hemmet och förhindrar fortsatt bakterietillväxt.

*Testade för bakterier Escherichia coli, Staphylococcus aureus och Serratia marcescens med tillämpning av STANDARD GB 21551.2-2010 Bilaga A

Electrolux - Tillbehör luftrenare - EFWBTH3

Smarta filter

Varje filter är utrustat med en smart tagg som mäter exponeringen för fina partiklar och filtrets återstående livslängd. Appen visar när det är dags att byta ut filtret.

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyElectrolux och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

 

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Håll koll på alla dina garantier
  • Specialerbjudanden och -rabatter
Gå med i MyElectrolux Reservdelar och tillbehör
woman on couch with mobile phone