Electrolux Airfryer

Med en Airfryer från Electrolux kan du tillaga mat snabbt, enkelt och mer hälsosamt. Visste du att en luftfritös från Electrolux kan hjälpa dig att grilla, steka och baka - med lite eller ingen olja alls? Det gör den till ett utmärkt redskap i köket. Missa inte våra tips!

Mix & Match

Sätt ihop ditt egna paketerbjudande! Köp 2 köksapparater och få 15% rabatt på hela köpet!

Laga goda Airfryer-recept

Vare sig du föredrar lax, ryggbiff eller sötpotatis-pommes är en Airfryer behjälplig. Vi har skapat några recept som vi tycker är extra smarriga. Vad sägs om att börja med en hel kyckling fylld med citron och vitlök, fortsätt med klyftpotatis och avsluta med blåbärsmuffins.

Mer variation i ditt kök - perfekt resultat varje gång

Tack vare Airfryerns mångsidighet kan du fritera, grilla, steka - till och med baka. Laga alltifrån snacks och tilltugg, njut av snabb och lättlagad lunch eller till en riktigt god middag för hela familjen. Du kan även värma gårdagens matlåda eller pizza.

Knapriga och goda rätter med lite eller ingen olja alls

Med het cirkulerande luft tillagas ingredienserna från alla vinklar vilket gör att maten lagas både snabbt och jämnt. Det gör att du får ett perfekt resultat - krispig utsida och härligt saftig insida.

Steg för steg-guide till matlagning i Airfryer

Det är enkelt att använda en Airfryer.

 • 1

  Börja med att fylla behållaren med det du önskar tillaga. Egentligen behövs ingen olja, men en skvätt kan tillsättas för smakens skull om så önskas.

 • 2

  Ställ sedan in temperaturen/programmet. Sedan sköter din Airfryer resten av tillagningen.

 • 3

  Tänk på att vara lite försiktig när du tar ut behållaren som blir varm under tillagningen.
  Endast din fantasi sätter gränserna för vad du kan tillaga.

Rätt slags olja i din Airfryer

Fundersam på vilken olja som passar i din Airfryer? Det går bra med vilken matlagnings-, stek- eller frityrolja som helst som tål höga temperaturer. Testa gärna några olika så märker du snart vilken olja du gillar bäst när du lagar mat.

Så rengör du en Airfryer enkelt

Till skillnad mot en traditionell fritös är en luftfritös mycket enkel att rengöra. Det beror inte minst på att mängden olja som används i en Airfryer är minimal. Det gör att du snabbt och enkelt kan städa undan efter matlagningen.


Låt först behållaren svalna en stund, använd sedan diskmedel och borste för att diska den. Flera behållare går också utmärkt att köra i diskmaskin. Utsidan av Airfryern rengör du med en lätt fuktad trasa. Enkel rengöring ger dig större möjligheter att njuta av maten och middagen. 

Upptäck mer från Electrolux