Upptäck vår smarta ugn
Upptäck vår smarta ugn

Följ ditt mästerverk på avstånd

Tack vare CookView™-kameran kan du följa ditt mästerverk i ugnen, samtidigt som du är någon annanstans i hemmet. Du kan se det gräddas, få yta, och bli perfekt läckert gyllene. Detta är vår första smarta ugn som är uppkopplad på hemmets WiFi. Med hjälp av MyElectrolux Kitchen-appen kan du både starta och följa tillagningen — oavsett om du ligger i tv-soffan, busar i lekrummet eller minglar med dina gäster.

Ugnen Steam Pro Smart på scen

Utforska vår guide till ugnens uppkopplade funktioner och kom igång med matlagningen.

 Uppkopplad ugn från Electrolux WiFi-symbol

Ugnen som har allt 

Från CookView™-kamera till Sous Vide, från automatisk ångrengöring till receptsamling. Du kan enkelt välja ut din måltid och skicka ditt recept direkt till ugnen via vår app. Koppla upp och koppla av samtidigt som du ser maten lagas från din telefon eller läsplatta. 

Upptäck Steam Pro Smart svart >

Upptäck Steam Pro Smart i rostfritt stål >

"Första gången jag tonsätter sufflé"

Att du äter med flera sinnen är ingen nyhet. För att addera en musikalisk touch till vår ugn Steam ProSmart fick artisten Andreas Kleerup möjlighet att tonsätta en rätt. Tillsammans med en matstylist och musiker valde Andreas att tolka en skogsbärssufflé - en rätt som kräver precision och uppmärksamhet under hela tillagningen. Och med den inbyggda kameran i ugnen är det lätt att dirigera en mästerlig dessert.

Andreas Kleerup

Musikstycket som ger mersmak

— Det är första gången jag tonsätter mat, säger Andreas. Men jag älskar den här typen av utmaningar. Jag tycker att musik och matlagning hör ihop och det är aldrig tyst i mitt kök när jag lagar mat. Jag får energi av musiken, oavsett om det är kaninvisan eller dödsmetall som spelas, och jag tar ut svängarna och vågar experimentera mer med kryddor och smaker. Det blir en starkare upplevelse helt klart. Och med den uppkopplade kameraugnen kan man ju skapa musik, samtidigt som man håller ett öga på maten.