Upptäck

Torktumlare

Även ömtåliga plagg kan torkas

Ge även dina mest ömtåliga plagg den där mjuka känslan. Våra torktumlares DelicateCare-teknik anpassar programmet efter materialen och ger bästa torkningen och behandlingen – även för ylle och siden. Trummans hastighet och rotation optimeras efter materialens behov. Dessutom skyddar den dina kläder från att bli skrynkliga genom att hela tiden variera rotationen i maskinen.

Krymper ingenting jämfört med plantorkning

Woolmark Blue-märkningen garanterar att DelicateCare-torktumlaren torkar ylleplagg avsedda för handtvätt utan att de tar någon som helst skada. Det patenterade ylleprogrammet i våra torktumlare anpassar trumrörelsen efter materialet för att skydda tvätten och se till att plagget inte krymper, jämfört med plantorkning. På så sätt kan du tvätta och torka dina favoritplagg om och om igen hemma.

En skjorta där halva är slät och den andra halvan skrynklig för att visa hur bra det är med tvättmaskiner med ånga

Ånga dina kläder fräscha

Glöm kemtvätt och blås nytt liv i dina favoritkläder med SteamSystem. Naturlig vattenånga slätar ut skrynklor och tar bort lukter på så kort tid som 15 minuter så att dina kläder ser ut och känns som nya. Perfekt när du har bråttom.

DelicateCare torktumlare

DelicateCare anpassar varje program efter plaggets material för att ge bästa behandling – till och med för ömtåliga material som siden.

Electrolux DelicateCare torktumlare

Torka siden i DelicateCare

Nu kan du torktumla ömtåliga sidenplagg utan att vara rädd att de ska förstöras. DelicateCares sidenprogram ser till att ditt sidenplagg inte förlorar formen, precis som om du hänger upp plagget på naturligt sätt eller kemtvättar det*. Den låga temperaturen och trummans skonsamma rörelser anpassas för varje plagg, därför kan man vara säker på att dina kläder får bästa möjliga behandling. 

*Undersökning WL 7112/14 från wfk-Institut für Angewandte Forschung GmbH

Vårda dina träningskläder

Ytterplagg kan förlora sin funktion när de blir smutsiga. Tvättning skyddar materialets andningsförmåga och korrekt torkning återställer dess vattenavvisande förmåga. Välj utomhusprogrammet på maskinen för att se till att dina kläder är redo för utomhusbruk när du är det.

Skräddarsyr programmet efter tvätten

Våra torktumlare med OptiSense garanterar den skonsammaste behandlingen för dina kläder. Sensorerna justerar automatiskt programmets tid baserat på hur mycket kläder som stoppats in. Det innebär att programmet slutar precis när kläderna är klara. Så du slösar aldrig på energi. Tack vare OptiSense är våra torktumlare lika snälla mot miljön som mot dina kläder.

Prestanda livet ut

Med 10 års motorgaranti är vi övertygade om att våra torktumlare kommer att hålla länge. Invertermotorn använder inte borstar som andra motorer. Detta minskar friktionen och ger längre livslängd och lägre driftvolym. Dessutom fångar EcoFlow-systemet in de finaste partiklarna under torkning. Detta minskar energiförbrukningen och ser till att maskinen är på topp hela tiden.

Ett timglas

Snabbtorkning

När du tror att du inte har tid att torka kläderna har Electrolux torktumlare några enkla tricks. Med Time Manager kan du minska torktiden med upp till 40 % och ändå få enastående resultat. Du får dessutom alltid den kortaste torktiden eftersom sensorerna justerar tiden efter tvättmängd. Använd vilka kläder du vill, när du vill.

Tvättmaskinen UltraCare och torktumlaren DelicateCare

Perfekt torkning börjar med tvättningen

Tvättmaskinen och torktumlaren är två delar av en enhet - en riktig tvättning förbereder kläderna för en fantastisk slutbehandling i torktumlaren. Våra DelicateCare torktumlare är det perfekta komplementet till UltraCare™ Eco tvättmaskiner. De är lika snälla och skonsamma mot din tvätt som handtvätt.

En hög nytumlad, fräsch tvätt