Produktinformation

KIT19 Home & Car Kit - munstycken för PureQ9 som ger flexibilitet och räckvidd och innehåller 3 perfekta redskap för att ta bort damm, hår och fibrer. En flexibel böjbar slang gör det lättare att nå överallt, det stela långa fogmunstycket gör att du kan rengöra i trånga utrymmen som tex under- och mellan möbler. Kitet innehåller även en liten dammborste samt ett munstycke med mjuk borst för känsliga ytor. Kitet är förpackat i en praktisk plastbox.
Läs mer

Recensioner

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension.

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Senaste

Senaste

Nyttigast

Högst betyg

Lägst betyg

Recensioner på andra språk Översatta recensioner

5
Översatt från tjeckiska
MarketaV 23 mars 2021

Stor hjälpare

WELL Q6 WQ61-46DB sladdlös dammsugare har en vacker modern design, den är lätt och trådlös. Den avtagbara handdammsugaren och tillbehör som förvaras direkt i dammsugarens kropp gör det möjligt att dammsuga på höjder eller andra mindre tillgängliga platser.
Jag uppskattade verkligen funktionen för automatisk rengöring av den roterande borsten. Tryck bara på pedalen och håret som fastnar på den roterande borsten är plötsligt borta. Små fläckar på golvet är mycket synliga tack vare LED-belysning. Det är fantastiskt att dammsugaren är fristående, du kan placera den var som helst mitt i luxation och springa för att göra vad du behöver. Avfallsbehållaren är väldigt lätt att ta ut och tömma, du behöver inga påsar, den tvättar mycket bra.
Den enda nackdelen med en dammsugare är att den inte håller länge. Den laddas i cirka 4,5 timmar och varar vid full effekt i cirka 20-25 minuter. Vilket, när det gäller en större general, har du inte en chans att lyckas. Ändå är det fantastiskt, väldigt kompakt, tar nästan inget utrymme och jag kan bara rekommendera det.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • MarketaV rekommenderar denna produkt

Automatiskt översatt av Google.

Den här recensionen är hämtad från en liknande produkt eller en utländsk webbplats.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  3
 • MarketaV rekommenderar denna produkt
5
Översatt från tjeckiska
Misha 02 december 2020

En bra hjälpare för snabb rengöring av hushållet med barn

En oundgänglig hushållshjälpare. Dammsugaren förvånade mig med sin tystnad, men också med sugkraften, som kommer att ta hand om snabb rengöring utan mycket ansträngning. Tack vare den genomtänkta designen kan du lämna dammsugaren i rummet med en översikt. Materialets lätthet och kvalitet skapas perfekt, varför även dina barn kan dammsuga. Jag uppskattar ljuset på huvudet och kraftreglering. Turboborsten för en handdammsugare hanterar lekfullt katthår på tyger av alla slag. Jag uppskattar den enkla rengöringen av huvuden och filtren.

 • Design
  5
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  3
 • Misha rekommenderar denna produkt

Automatiskt översatt av Google.

Den här recensionen är hämtad från en liknande produkt eller en utländsk webbplats.

 • Design
  5
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  3
 • Misha rekommenderar denna produkt

Liknande produkter

Electrolux - Startkit till Dammsugare - KIT360+
KIT360+

KIT360+ Home & Car Kit - munstycken för Rapido® & ErgoRapido® som ger flexibilitet och räckvidd och innehåller 3 perfekta redskap för att ta bort damm, hår och fibrer. En flexibel böjbar slang gör det lättare att nå överallt, det stela fogmunstycket gör att...

Electrolux - Startkit till Dammsugare - ERK2
ERK2

ERK2 Performance kit för PUREi9 och Purei8 - allt du behöver för att använda robotdammsugaren i 6 till 12 månader. Innehåller x3 Purei9 PowerBrush™ sidoborstar, x3 tvättbara filter och en huvudborste. Sidoborsten ger noggrann rengöring av lister/kanter och ...

Electrolux - Startkit till Dammsugare - ERK3
ERK3

ERK3 Performance kit för PUREi9.2 - allt du behöver för att använda robotdammsugaren i 6 till 12 månader. Innehåller x3 Purei9 PowerBrush™ sidoborstar, x3 tvättbara filter och en huvudborste. Sidoborsten ger noggrann rengöring av lister/kanter och tar sig l...

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Reservdelar och tillbehör Support
vy över strand, klipport och vågor