Masterpiece Matberedare EFP9400

3,5

3,5 (3 Recensioner)

Electrolux - Köksmaskiner och matberedare - EFP9400

Låt fräscha ingredienser ta ny form

PowerTilt®- tekniken hjälper till att skära, skiva och tärna med precision. Allt för att bevara den unika smaken och fräschheten på dina ingredienser.

Unik PowerTilt®-teknik

PowerTilt-funktionen tar fram det bästa ur både ingredienserna och din matlagning. Hemligheten ligger i kombinationen av titanbelagda stora skärknivar, en asymmetrisk skål och en kraftfull induktionsmotor på 1200W, vilket ger perfekt smak och överlägset resultat varje gång.

Titanbelagda knivar

Titanbelagda knivar är utformade för att vara vassa längre och få den bästa smaken ur dina ingredienser. Knivarna arbetar tillsammans för att enkelt skära, hacka och riva till och med de tuffaste ingredienserna - vilket ger dig perfekt resultat varje gång.

Behållare på 4,2 liter och 2,2 liter

Med behållare i storlekarna 4,2 liter och 2,2 liter kan man njuta av mindre måltider eller bjuda släkten på fest. Varje behållare har en precisionsvinklad lutning som visat sig ge både bättre prestanda och perfekt smak som resultat.

Electrolux - Köksmaskiner och matberedare - EFP9400

1200 W induktionsmotor

PowerTilt®-teknik tillsammans med en kraftfull 1200W induktionsmotor klarar av alla typer av ingredienser lika bra och tack vare precis skärning intensifieras smakerna.

Electrolux - Köksmaskiner och matberedare - EFP9400

Mångsidiga tillbehör

Oavsett vad du ska laga kan du vara säker på att det finns ett tillbehör för det. En komplett serie av tillbehör för alla typer av ingredienser ingår; stort och litet hackblad, hackningsskål, degblad, vispskiva, vändbar rivskiva, justerbar skivningsskiva samt pommes frites skiva.

Specifikationer

Nyckelspecifikationer
 • Höjd, mm: 480
 • Bredd, mm: 230
 • Djup, mm: 280
 • Sladdlängd, (ca) m: 1
 • Blad: 4, Rostfritt stål
 • Rostfria knivar: Yes
 • Pulsknapp: Ja
Specifikationer
 • Visp: Vispar lätt ihop en välsmakande maräng eller fluffig grädde.
Prestanda
 • Effekt, W: 1200
Installation
 • Höjd, mm: 480
 • Bredd, mm: 230
 • Djup, mm: 280
 • Säkring, A: 10
 • Färg: Silver, metallic
Övrigt
 • Produktnummer (PNC): 910 013 222
 • Sladdlängd, (ca) m: 1
 • Blad: 4, Rostfritt stål
 • Rostfria knivar: Yes
 • Pulsknapp: Ja
 • Hastigheter, steg: Ja
 • EAN-kod: 7332543556816
 • Produktnummer (PNC): 910 013 222

Recensioner

Vad tycker du?
Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension. 

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension.

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Tack så mycket för din recension!

Vänligen se efter i din inkorg om du mottagit bekräftelsemailet.

Recensioner på andra språk Översatta recensioner

2

Jag känner mig lurad ...

av Magni Datum 22 februari 2020 Översatt från norska

Ville spendera lite pengar för att få en ordentlig maskin som tog större mängder och var tillräckligt kraftfull.
Det säger att det borde ta 4,2 liter, det gör det inte ... 3 liter vatten var det Max jag kunde ha i det.
Kanske är skålen 4,2 liter, men den måste vara med luft och inte något jag kan använda.
Försökte göra fiskgryta av 700 g fisk, det gjorde inte maskinen, då skulle den bara sluta. Var tvungen att fånga fisken i två varv, och den hade och en billig maskin redo.
Då tänkte jag att jag skulle prova ett recept som fanns i maskinens bruksanvisning. Försökte vete bakning recept och använde digital vikt för att få rätt mängd, sedan stannade maskinen och startade aldrig igen.
Skickades in för reparation där de säger att motorn har bytts ut.
Nu har jag provat pizzadegreceptet, och maskinen hade problem med det och. Vågade inte köra den förrän jag var nöjd, eftersom maskinen nästan stannade.
Har provat det på riven ost, det gick bra.
Minus för många delar för att tvätta och att degen kommer in i axeln när en stickare.
Skulle inte ha använt så mycket pengar på den här maskinen om jag hade vetat hur svag den är.

Automatiskt översatt av Google.

 • Design
  3
 • Funktion
  1
 • Kvalitet
  1

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
5

Klippning, huggning och vispning har aldrig varit lättare!

av Sara Datum 21 juni 2018 Översatt från italienska

Jag gillar inte att spendera för mycket tid i köket men det betyder inte att jag inte gillar att laga hälsosam, enkel och snabbmat och denna matprocessor har blivit min trogna följeslagare i nästan alla mina dagliga kulinariska äventyr. Behöver jag förbereda basen på en sås eller en sås? Med min EFP9400 i en gest har jag alla ingredienser jag behöver strimlad med precision. Vill jag ha en guacamole? På två minuter har jag den redo att ta med sig till bordet. Krossning av is är absolut inget problem för dess tre titanbelagda blad, liksom att förbereda hälsosamma frukt- och grönsakssmoothies för hela familjen. Karaffen har faktiskt en kapacitet på cirka två liter, så på en gång kan jag få en god mängd juice av vilken smak som helst. Enkel att använda, kraftfull och verkligen effektiv, den kan rengöras i en gest med en fuktig trasa eller läggas i diskmaskinen. Det är verkligen trevligt också estetiskt: hålls på arbetsytan när det inte används, det möblerar köket. Locket är utrustat med ett bekvämt mätlock och en säkerhet som förhindrar att det skruvas loss när det är i drift och med små barn i huset så uppskattas det verkligen! Jag kan bara rekommendera denna semi-professionella robot till de som jag söker användarvänlighet och spara tid utan att ge upp färska, hälsosamma rätter och vill ha nyberedd. Den tar lite plats och är utrustad med en hel uppsättning blad (både för julienne och skivad) och två behållare med olika kapacitet. Att skapa i köket har aldrig varit så kul. Den enda bristen? Jag skulle lägga till tillbehöret 'piskar' som köpas separat kanske för att göra det riktigt komplett för alla behov, från piskning av äggviterna till blandning av flytande degar. Jag löste problemet genom att köpa en visp för att montera separat! Jag rekommenderar det verkligen: det förtjänar alla möjliga stjärnor, speciellt för den höga kvaliteten på de material som utgör det, trots att jag konstant använder mig av att förbereda vardagsrätter!

Automatiskt översatt av Google.

 • Design
  5
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  5
 • Sara rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
4

Professionell matprocessor som ger stor tillfredsställelse

av Giorgia Datum 31 maj 2018 Översatt från italienska

Jag köpte den här matprocessorn eftersom vi i min familj är små mästarkockar och vi lagar ofta specialrecept och i stora mängder. Vi är helt nöjda med valet. Julienne och skivade tillbehör är fenomenala, det tar bara några sekunder att skära stora mängder. Den stora munnen är mycket bekväm att sätta in maten som ska skäras. Bra blad att hugga och bekväm mindre behållare för mindre mängder. Den enda lilla bristen, som kompenseras av det faktum att vi lyckligtvis har en planetblandare som emulgerar, visper ingredienserna för att göra godis är inte lika lätt som de andra funktionerna. Detta är det enda skälet till att jag inte ger 5 stjärnor. Men efter att ha köpt den för att hugga och klippa skulle jag säga att jag är helt nöjd!

Automatiskt översatt av Google.

 • Design
  5
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  5
 • Giorgia rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Behöver du hjälp?

Läs hjälpartiklar och få hjälp på vår supportsida för att snabbt få igång din produkt.

Köp reservdelar

Hitta originalreservdelar till din produkt i vår webbshop och få dem levererade direkt till dörren.

Kontakta oss

Kontakta oss för att boka service eller få svar på andra frågor du kan ha. Vi finns tillgängliga via telefon, epost och Facebook.

Vi förenklar serviceprocessen för dig

Registrera din produkt från Electrolux - vi sparar dina uppgifter så att du enkelt kommer åt manualer, köpinformation, garantier och servicebokningar om du någonsin behöver dem.

Registrera din produkt