Upptäck

PUREi9 robotdammsugare

Alltid tillgänglig, alltid ansluten och uppkopplad

Du kan styra PUREi9 robotdammsugaren via din smartphone oavsett var du befinner dig. Med hjälp av PUREi9-appen kan du ställa in ett städschema, kontrollera status och styra dammsugaren även när du inte är hemma.

APP STORE
GOOGLE PLAY

purei9-teknik
Visste du att ...

43 % av alla som använder robotdammsugare tror inte att den klarar av att nå in i hörn och andra trånga utrymmen ordentligt.

purei9 Airbrush

Inte ett dammkorn så långt ögat når!

Hörn och andra svåråtkomliga ställen ställer inte något problem för PUREi9. Dess unika triangelform (Trinity shape™) och PowerBrush™-borste når in i alla skrymslen och vrår och städar ordentligt rent längs väggarna.

Kan användas för dammsugning av i princip alla golvtyper

PUREi9 är dessutom utrustad med PureFlow-teknik som skapar ett luftflöde med kraftigt undertryck för maximal uppsugningsförmåga. Denna teknik i kombination med en bred borstvals med FlowMotion-funktion som anpassar valsens rotationshastighet gör att i princip alla typer av golv kan dammsugas snabbt och effektivt.

3D Vision
3D Vision™

Upptäcker hinder i tre olika nivåer; på golvet, ovanför golvet och avsatser (exempelvis trappor)

purei9 3D

Inga hinder är oöverstigliga!

Tack vare det innovativa 3D Vision System™ läser Electrolux PUREi9 korrekt av rummet och identifierar hinder och navigerar runt dem. Detta i kombination med funktionen 3D mapping navigation™ gör att PUREi9 städar strukturerat och effektivt så att inte samma yta dammsugs flera gånger. Möt din nya städhjälp, världens första självgående dammsugare, en robot som aldrig kör fast.

Den når nya höjder

Mattkanter, trösklar och andra mindre nivåförändringar på upp till 2,2 cm är inget problem för PUREi9. Tack vare det exklusiva ClimbForceDrive™-systemet tar sig robotdammsugaren över sådana hinder utan besvär.

Ladda om + återuppta städning = resultat

Tack vare det smarta systemet för laddning och återupptagande av städningen slutar PUREi9 aldrig att städa. När dammsugaren behöver laddas återvänder den automatiskt till basstationen och när den är laddad återupptar den städningen exakt från den punkt där den slutade. När du kommer hem är golven garanterat städade.

Turbokraft från litiumbatterier

Kraftfulla litiumbatterier ger lång driftstid mellan uppladdningarna och en oöverträffad städförmåga.

Mycket bred städningsbana

Den mycket breda städningsbanan och den minimala överlappningen vid varje varv gör att dammsugningen också går fort.

FlowMotion

PUREi9 justerar automatiskt fläkt- och borstvalshastighet efter golvytan för optimal effektivitet.

Tillgänglig i fyra färger

Världens första robotdammsugare med en teknik som är så avancerad att du kan starta och köra dammsugaren oavsett var du befinner dig och komma hem till ett renstädat hem.

Visa PUREi9 Robotdammsugarna
Visa vårt sortiment av övriga dammsugare