Upptäck

Green Collection™

PURED9 Green

PURED9 Green

Nya PURED9 Green ger dig ett rent hem och en större känsla av välbefinnande. Den är dessutom tillverkad av 70% återvunnen plast och har bästa energieffektivitet.

UltraOne Green dammsugare

UltraOne™ Green

Alla rum i hemmet ser olika ut och har olika behov – mattor, gamla trägolv, klinkers och cement UltraOne™ Green är utformad för att kunna ta hand om alla typer av golv samtidigt som den är miljövänlig. En prisbelönt och pålitlig vän som städar ditt hem på ett medvetet och tyst sätt. Vår bästa gröna dammsugare som ger ett städresultat i toppklass.

The UltraSilencer Zen Green vacuum

UltraSilencer™ Zen Green

Låt inte dammsugningen störa livet hemma. UltraSilencer™ Zen Green är det medvetna valet för hemmet som värdesätter tystnad och exceptionell renhet. Med en ljudnivå nära tystnad (58 dB) hjälper den dig att städa tyst och lugnt, samtidigt som den är skonsam mot miljön och dina öron.

UltraFlex™ Green från Electrolux som används för att städa på ett smidigt och effektivt sätt
UltraFlex™ Green dammsugare

UltraFlex™ Green

UltraFlex™ Green är för dig som vill ha frihet när du städar. Du behöver inte sätta i och dra ur kontakten. Med ett flerrumssystem™ kan man enkelt dammsuga alla rum i ett svep. Och du behöver inte byta påse heller, tack vare den inbyggda dammbehållaren. Njut av friheten när du gör ditt hem fint. 

Den smidiga dammsugaren PowerForce Green

PowerForce™ Green

Kraftfull men smidig. Avancerad men enkel att använda. PowerForce™ Green i återvunnen plast hjälper dig på alla typer av golv. Tack vare hjul som rör sig i 360° kan du dansa runt i huset när du dammsuger.

Den kraftfulla men tysta dammsugaren SilentPerformer Green från Electrolux

SilentPerformer™ Green

Låt inte dammet ta över hemma. Den allergivänliga SilentPerformer™ Green är tillverkad av återvunnen plast och gör att du kommer åt i alla hörn och på varenda hylla. Du behöver inte vara rädd för att du ska störa, SilentPerfomer™ Green är så tyst att du kan dammsuga närhelst det passar dig.

Ergorapido Green sladdlös dammsugare från Electrolux

Ergorapido™ Green

Den sladdlösa Ergorapido™ är tillverkad av återvunnen plast och får dig att glömma varför du någonsin använt sladd. Nu behöver du inte flytta på möblerna, denna flexibla vinnare kommer att suga upp dammet utan ansträngning. Och när golven är klara kan du byta till handenheten och ge bokhyllor och köksskåp den omtanke de behöver.

UltraPowerGreen

UltraPower Green

Den sladdlösa och kraftfulla UltraPower Green är tillverkad av återvunnen plast så du behöver inte kompromissa mellan bra städning och bra för miljön. PerformancePro munstycket ger optimalt städresultat och gör att du enkelt dammsuger i ditt hem.