Produktinformation

Electrolux Premium Fönstersats för Comfort 600 och ChillFlex portabla Airconditioners. Snabb, verktygsfri installation och effektiv kylning. Passar till Sidohängda inåt-, och sidohängda utåtriktade fönster. Passar till fönsterhöjd mellan 1000-1350 mm. Med förlängningsstycke (EWKEXT1) passar fönstersatsen till höjd mellan 1350 - 1700 mm. Innehåll: Huvudpanel (med fästklämma) , teleskoppanel (med fästklämma), x2 triangulära täckbitar i tyg, hålskyddslock, rem med krok, röranslutning (15cm diameter), röranslutningsadapter, självhäftande tätningsremsor, x2 tätningssvampar.
Läs mer

Produktfördelar

Premiumfönstersats

Verktygsfri installation för sidohängda fönstertyper, för snabbare och mer energieffektiv rumskylning.

Snabbklämmor och utdragbara sidoskydd av tyg för en snabb och enkel installation. Utformad för att stänga värmen ute, spara upp till 28 & energi och kyla rummet upp till 50 % snabbare.

Electrolux - Fönsterkit luftkonditionering - EWKIT5

Spara energi

Spara upp till 28 % energi* när du kyler ner rummet genom att hålla kall luft inne och stänga varm luft ute.

*När rumstemperaturen är 26 °C och den inställda temperaturen är 20 °C kommer du att spara upp till 28 % energi på att uppnå din inställda temperatur vid användning av premiumfönstersatsen jämfört mot att du inte använder någon fönstersats. Interna tester gjorda med en A-märkt Electrolux 9K i ett rum på 14 m2 med relativ luftfuktighet på 60 % och utomhustemperatur på 30 °C, inom ett tidsintervall på 4 timmar och 30 min.

Electrolux - Fönsterkit luftkonditionering - EWKIT5

Snabbare kylning och uppvärmning

Nå den inställda temperaturen på mindre än halva tiden* med den nya fönstersatsen (jämfört med vanliga fönstersatser/slang utanför fönstret).

*Då rumstemperaturen är 26° C och den inställda temperaturen är 24 °C, kommer du att nå den inställda temperaturen på 19 min om man använder premiumfönstersatsen istället för på 47 min utan fönstersats. Interna tester gjorda med en A-märkt Electrolux 9K i ett rum på 14 m2 med relativ luftfuktighet på 60 % och utomhustemperatur på 30 °C.

Electrolux - Fönsterkit luftkonditionering - EWKIT5

Snabb och verktygsfri installation.

Den innovativa fönstersatsdesignen tillåter en enkel och snabb installation och avtäckning utan några verktyg eller någon tejp.

Electrolux - Fönsterkit luftkonditionering - EWKIT5

Extremt juster- och anpassningsbar

Med extremt justerbara teleskopiska tätningsplåtar, tygpaneler och infällbara klämmor är denna fönstersats utformad för att passa sidohängda fönster med olika höjd och bredd. Kompatibelt med alla portabla luftkonditioneringar med 15 cm slang.

Kompatibilitet

Passar alla portabla luftkonditioneringar med rund utblåsslang på 15 cm i diameter.

Tillbehör

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyElectrolux och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter
Bli medlem nu Reservdelar och tillbehör
Kvinna som sitter på soffan och tittar i sin mobiltelefon