KÖPGUIDER

Hitta den perfekta spisen för dig 

spis

Utrymme

Välj spis med hänsyn till det utrymme du har och det utförande som du söker. Vi har modeller som är 50, 55, 60 eller 70 cm breda. Allt för att passa dina behov. Spisen har en häll som antingen är induktion, HighLight, gas eller har gjutjärnsplattor. 

Proffstips: Har du en stor familj eller bara gillar att ha många saker igång samtidigt, välj en spis med dubbelugn.

Vilken spis?

Vi har ett brett urval av häll på våra spisar.

Med induktion är värmen omedelbar, så kokkärlen värms upp snabbt. Du vidrör kontrollen och hällen svarar snabbt och exakt, vilket ger dig precis den värme du behöver.

HighLight är en mycket bra keramisk häll som värmer upp dina pannor och håller värmen stabil. 

Gjutgärnsplattor är inte lika vanligt idag som förr men dessa enkla plattor är bra om du söker ett enklare alternativ utan avancerad elektronik.

En gashäll ger omedelbar och exakt kontroll över värmen och är det givna valet om du behöver kraftfull värme för wokning och liknande.

Våra spisar har också allt från ugn med enkel ånga, pyrolysrengöring, varmluft eller konventionell värme.

jämförelsebild - bröd bakat med ånga och utan ånga

Spis med ånga

En del av våra modeller har ett ångprogram för bakning.

SteamBake är en professionell hemlighet på ett enkelt sätt.

Programmet inleds med att skapa en fuktig atmosfär så att degen kan resa sig men bli saftig på insidan. Sedan gräddas brödet med vanlig torr luft och får en krispig gyllengul yta. 

Matlagningstermometer

Matlagningstermometer

Flera av våra spisar har matlagningstermometer som hjälper dig att uppnå perfekta resultat i köket. Den håller koll på maträttens kärntemperatur och berättar när maten är klar. 

Välj produkt

Oavsett om du brukar laga veritabla galamiddagar eller främst håller dig till enkla och okomplicerade rätter är en sak säker: Electrolux har rätt spis för dig.