PerfectCare-serien

PerfectCare-serien

Uppgradera din tvättupplevelse

Vi presenterar vårt mest avancerade tvättsystem hittills. Med PerfectCare-serien får du det senaste inom modern design, teknologi och klädvård.

Rätt mängd tvättmedel? Låt AutoDose bestämma

Det är inte alltid lätt att veta hur mycket tvättmedel som ska användas till varje tvätt. Med AutoDose behöver du inte tänka på det.

Klä upp dig - varje dag

Låt inte skötselråden i plagget diktera vad du ska ha på dig. Med PerfectCare kan du vara säker på att ömtåliga material, ylle och även de plagg som bara får handtvättas nu kan tvättas utan problem. Nu kan du använda dina ömtåliga kläder ännu mer och njuta.

Tvättmaskiner i PerfectCare-serien

Dina kläder ser nya ut längre. Färgerna bleknar inte och plaggen behåller sin form och struktur. Tänk dig en stil som håller.PerfectCare-tvättmaskiner

Torktumlare i PerfectCare-serien

Tänk dig att dina kläder behåller sin känsla, form och funktion längre. Att sidenblusen inte skrynklar sig, ylletröjan inte krymper och ytterkläderna fortsatt håller sig vattentäta. Tänk dig att du kan torktumla kläder du aldrig trott var möjligt tidigare.PerfectCare-torktumlare

Kvinna och barn på picknick

Det perfekta paret

Äntligen ett tvättsystem för hela din garderob. PerfectCare-seriens tvättmaskiner och torktumlare har utformats och optimerats för att fungera ihop.