Produktinformation

Home & Car kit för golvdammsugare med 32-35mm röranslutning. Litet Animal-munstycke med räfflade gummidetaljer gör att pälshår och fibrer lossnar och håren sugs in i dammsugaren. Mjuka gummidetaljer som inte skadar textilier eller känsliga ytor. Dammunstycket i kombination med sugkraften från dammsugaren gör att dammet tas bort utan att det kommer tillbaka ut i luften igen, i mjukt material för rengöring av ömtåliga saker/ytor och det är böjbart så att du enkelt kommer in under/bakom saker. Flexibelt fogmunstycke samt adapter för 35mm anslutning.
Läs mer

Produktfördelar

Tillbehör för hemmet och bilen

Komplett sats för förenklad städning av hemmet och bilen. Smidig, varsam rengöring för allergiker och husdjursägare.

Garanterat repfri rengöring

Dammborstens luddiga yta är mycket skonsam mot alla ytor. Den böjbara konstruktionen ger flexibilitet för rengöring av dina ömtåliga saker i hemmet. Rengör datorskärmar, blad på krukväxter och andra ömtåliga ytor utan besvär.

Säker städning

Dammborsten släpper inte igenom några småsaker med luftströmmen in i dammsugaren. Med den kan du rengöra smyckesskrin, bland leksaker och legobitar utan risk att förlora något.

Expert på djurhår

Gummiremsorna på munstyckets undersida drar ut hår och fibrer från olika textilmaterial. Remsorna sitter i olika riktningar för maximal hårupptagning i munstyckets alla rörelseriktningar. Inget underhåll efter användning.

För alla springor

Med det flexibla fogmunstycket är det inga svårigheter att komma åt bakom tvättmaskin, element och bilsäten. Spaltmunstycket kan böjas runt hörn för ett perfekt städresultat.

Komplett sats

- Trinity djurhårsmunstycke för hårupptagning och hög åtkomlighet utan underhåll- Dammborste för varsam rengöring utan virvlande damm- Flexibelt spaltmunstycke som lätt kommer åt i trånga skrymslen- Adapter till 35 mm röranslutning

Tillbehör

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyElectrolux och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter
Bli medlem nu Reservdelar och tillbehör Support
Kvinna som sitter på soffan och tittar i sin mobiltelefon