Produktinformation

Vår mest kompakta dammsugare med påse fångar upp damm och smuts på alla ytor med varje drag. AllFloor-munstycket gör det enkelt att gå mellan golv och mattor samtidigt som de inbyggda tillbehören alltid finns nära till hands

Produktfördelar

Enkel att använda, kompakt och effektiv

Vår mest kompakta dammsugare med påse fångar upp damm och smuts på alla ytor med varje drag. AllFloor-munstycket ger smidig övergång mellan golv och mattor samtidigt som de inbyggda tillbehören alltid finns nära till hands

Bra dammupptagning. I varje drag

Den här dammsugaren är effektiv och enkel att använda, och gör rengöringen lätt som en plätt. Tack vare det nya AllFloor-munstycket och stark sugkraft, kan du enkelt suga upp damm och smuts från hårda golv och mattor. Dessutom kan du ändra munstyckesläge med foten.

”Lättmanövrerad för en smidigare städning ”

Denna ergonomiska dammsugare låter dig rengöra upp till 72 kvadratmeter utan att byta eluttag. Tack vare teleskoprör, stora hjul och 8,5 meters räckvidd kan du smidigt förflytta dig och städa utan avbrott.

Hygieniskt renare hem

Högfiltrationssystemet kan filtrera upp till 99,99 %* av alla partiklar så små som 1 mikron, samma storlek som dammpartiklar och dammkvalster, vilket ger en renare utluft. 

*Baserat på interna tester av filtrering av fina dammpartiklar i storlek 0,3–10 mikron i enlighet med standard IEC62885-2:2021, 5.14 med standardsand/dammpartiklar.

Den är enkel att förvara och har förvaringsutrymme för tillbehör

Gör rengöringen lätt som en plätt med denna dammsugare som är enkel att använda. Dess kompakta storlek gör den perfekt för alla hem och med tillbehör, bekvämt förvarat i dammsugaren har du allt du behöver nära till hands.

Ett mer genomtänkt val

500 Dammsugare med påse och huvudmunstycket på denna produkt är tillverkad av 37 % återvunnen plast*.​

”*Exklusive ytterligare tillbehör​ *Ytterligare ansvarsfriskrivning för Frankrike – dammsugaren inkluderar alla tillbehör, tillverkade med upp till 19 % återvunnet material av den totala vikten som utgörs av återvunnen plast”

Tillbehör

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyElectrolux och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter
Bli medlem nu Reservdelar och tillbehör Support
Kvinna som sitter på soffan och tittar i sin mobiltelefon