Produktinformation

Denna dammsugare har en kraftfull och automatiskt anpassningsbar sugeffekt, och är utrustad med ett nytt LED-munstycke, digital display och inbyggda tillbehör. Dammsugaren och huvudmunstycket på produkten är tillverkade av upp till 48 % återvunnen plast.

Produktfördelar

Exceptionell prestanda. Anpassar sig till alla ytor.

Dammsugaren har en kraftfull och automatiskt anpassningsbar sugeffekt, och är utrustad med ett nytt LED-munstycke, digital display och inbyggda tillbehör. Dammsugaren och huvudmunstycket på produkten är tillverkade av upp till 48 % återvunnen plast*

*Inkluderar inte ytterligare tillbehör​ *Ytterligare ansvarsfriskrivningsklausul för Frankrike – Rengöringsenhet, inklusive alla tillbehör, tillverkad av upp till 29 % återvunnet material av den totala vikten, består av återvunnen plast.

Bästa rengöringsprestanda* i sin kategori**

800-dammsugaren har den bästa rengöringsprestandan* jämfört med andra dammsugare i samma kategori**. Det optimerade luftflödet ger en stark sugeffekt som tar bort damm och smuts på mattor och hårt golv

*Baserat på externa tester enligt IEC 62885-2 med ett beräknat medelresultat för golvrengöring enligt 5,2, 5,3 (båda riktningar), 5,4 och 5,5 (båda riktningar). **I jämförelse med tre toppsäljare i 17 europeiska länder i prisklassen över 300 euro (Gfk 2022)

Auto Mode – enklare övergång mellan olika ytor

Upplev enklare dammsugning med Auto Mode. Välj inställningen på handtaget så justerar dammsugaren sugeffekten automatiskt när du rör dig från hårt golv till mattor, vilket ger maximal effektivitet och sparar upp till 46 % energi*.

*Baserat på interna tester enligt standard IEC 62885-2 för att jämföra strömförbrukningen när man använder Max Mode med Auto Mode vid mattrengöring.

Enkel rengöring med AllFloor Auto LED-munstycke

AllFloor Auto LED-munstycket har innovativa gummitrianglar* och mjuka borstar som gör städningen lätt som en plätt. Munstycket rengör alla slags ytor, från mattor till hårt golv, och ger 100 %** dammupptagning i springor.

*Patentsökt​ **Baserat på interna tester enligt standard IEC62885-2:2021

Ett mer hygieniskt hem

HEPA-filtrationssystemet kan ta bort upp till 99,999 %* av så små partiklar som 0,3 mikron – inklusive fint damm, kvalster och allergener – och ger renare utblåsluft.

*Baserat på externa tester på filtrering av mikrodammpartiklar i storlek 0,3–10 mikron enligt standard IEC62885-2:2021, 5.14 med standard sand/dammpartiklar.

Enklare dammsugning

Upptäck en lättare städning med 3-in-1-verktyget och ett teleskoprör. Rengör alla slags ytor och hörn utan problem. Dessutom kan du justera inställningarna och välja rengöringsläge från handtaget.

Tillbehör

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyElectrolux och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter
Bli medlem nu Reservdelar och tillbehör Support
Kvinna som sitter på soffan och tittar i sin mobiltelefon