Produktinformation

Dammsug och moppa samtidigt med 800 Wet&Dry. Den högeffektiva sladdlösa dammsugaren suger enkelt upp både flytande och torr smuts, oavsett om det rör sig om damm, djurpäls eller kladdigt spill.

Produktfördelar

Kraftfull rengöring för vått och torrt spill

Dammsug och moppa samtidigt med 800 Wet&Dry. Den högeffektiva sladdlösa skaftdammsugaren suger enkelt upp både flytande och torr smuts, oavsett om det rör sig om damm, djurpäls eller kladdigt spill.

Smart smutsavkänning. Enklare rengöring

Rengör effektivt smuts och vått spill med smart smutsavkänning. Wet&Dry-dammsugaren upptäcker smuts med hjälp av infraröd teknologi och justerar sugeffekten. Rengör kladdigt spill med effektiv vattenutmatningsfunktion.

Rengör effektivt vått spill

Den sladdlösa Wet&Dry-dammsugaren rengör effektivt vått spill - från klibbig ketchup till kaffe för en allt-i-ett rengöringsupplevelse.*

Torktid baseras på interna tester på rena och torra hårda golv på lägsta effektförbrukning och genom drag upp och ner. Ungefärlig rumstemperatur på 23℃ och 50 % rumsluftfuktighet.

Självrengörande munstycke

Du slipper bli smutsig om händerna när du ska rengöra den roterande borsten i munstycket. Borsten aktiveras via ett knapptryck på handtaget och kommer att rotera medan rent vatten släpps ut för att rengöra den och samtidigt aktiveras sugeffekt för att suga upp det smutsiga vattnet.

Drifttid på upp till 35 minuter*

Batteriet räcker upp till 35 minuter på en enda laddning. Säg hej då till att behöva handskas med ständig laddning och säg hej till bekymmersfri rengöring på upp till 143m².*

Drifttid på minimiläget och rengöringsområde baserad på interna beräkningar vid minimumläge, på rent och torrt hårt golv, med ett enda drag för varje enskilt område och en drifthastighet på 0,3 m/s.

Stark sugeffekt - våta och torra ytor

Stark sugeffekt ger hög prestanda på både vått och torrt spill. Den sladdlösa Wet&Dry-dammsugaren plockar upp upp till 99 % av allt torrt skräp* och moppar effektivt vätskespill för en fläckfri rengöringsupplevelse.

*Baserat på interna tester på dammupptagning för partiklar i storleksintervallet 3 till 7 mikrometer. Tester genomförda på ris och nötter M3 standardstorlek.

Tillbehör

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyElectrolux och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter
Bli medlem nu Reservdelar och tillbehör Support
Kvinna som sitter på soffan och tittar i sin mobiltelefon