Produktinformation

Du behöver inte köra kläderna i ett fullt tvättprogram när du bara vill fräscha upp dem snabbt. Lägg till ångdoft i ångprogrammet och njut av fräscha kläder med en mild doft av grönt te och citrus.

Produktfördelar

Ånga och fräscha upp dina kläder med en hint av grönt te och citrus.

Du behöver inte köra kläderna i ett fullt tvättprogram när du bara vill fräscha upp dem snabbt. Lägg till ångdoft i ångprogrammet och njut av fräscha kläder med en mild doft av grönt te och citrus.

Ånga istället för att tvätta och spara upp till 96 %vatten.*

Det används endast 2 l vatten per cykel när du ångar istället för att tvätta. Njut av den där nytvättade känslan igen genom att lägga till ångdoft med en hint av grönt te och citrus – bättre för dina kläder, bättre för miljön.

*Baserat på internt test med 1 kg tvättmängd i ångprogrammet jämfört med programmet för fintvätt.

Ånga alla typer av kläder, även känsliga tyger.

Att ånga är det perfekta sättet att fräscha upp ull, kashmir, silke, bomull och syntetiska tyger som måste tvättas med handtvätt. Samma sak gäller mycket känsliga klädesplagg med paljetter eller spets. Det är ett skonsamt sätt att göra dina favoritkläder redo när du vill ha dem.

Fräscha upp dina kläder när du vill.

Tack vare tidsinställningen kan du njuta av fräscha kläder på 25, 20 eller till och med 15 minuter. Häll bara i ångdoften med grönt te och citrus i sköljmedelsfacket, välj ångprogrammet och njut av den där nytvättade känslan igen.

Vår nya doft som är framtagen med eteriska oljor.

Vår nya doft är framtagen med eteriska oljor som påminner om doften av grönt te och citrusfrukter. En underbar balans av citrusnoter – bergamott, verbena, citron – på ett voluminöst hjärta av vita blommor.

Spara vatten, minska förpackningsavfall.

Spara vatten, minska avfall: Vår ångdoft med grönt te och citrus kommer i en återvunnen PET-plastförpackning. Det har aldrig varit enklare att hålla dina kläder fräscha,, och det är även bättre för miljön.

Tillbehör

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyElectrolux och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter
Bli medlem nu Reservdelar och tillbehör Support
Kvinna som sitter på soffan och tittar i sin mobiltelefon