Produktinformation

FreshScent Pure Ångdoft för Electrolux frontmatade tvättmaskiner och tvätt/torkar i PerfectCare Collection 700, 800 & 900. Minskar behovet av att tvätta plaggen vilket innebär färre tvättar och kläder som håller längre. Innehåller 1 återvunnen PET-flaska 300 ml (15 tvättar).

Produktfördelar

Electrolux - Steam Fragrance - E6WMFR020

Dina kläder, uppdaterade och klara att bära - på bara femton minuter

Njut av känslan av nytvättade kläder utan att behöva tvätta dem efter varje användning. Den unika kombinationen av lätt ånga och vår Steam Fragrance gör att kläderna ser, känns och luktar gott- allt på bara femton minuter. Används tillsammans med FreshScent System i Electrolux PerfectCare tvättmaskiner.

Fräschör med doft

Vår noggrant utvalda doft är en kombination av uppfriskande citrus och blommor, vilket gör att dina kläder luktar fräscht och känns rena.

Fräscha kläder med 96 % mindre vatten*

FreshScent System använder 96 % mindre vatten. Det är bättre för miljön och efterlämnar en nytvättad känsla under längre tid när ånga används istället för fullständiga tvättprogram.

*Använd ånga för att fräscha upp dina kläder och spara mer än 40 liter vatten per cykel. Testat med 1 kg ömtåliga plagg vid användning av FreshScent-programmet jämfört med programmet för fintvätt.

Fräsch stil utan krångel

Ger dina kläder en känsla av ”nytvättat”. Använd ångdoft-flasklocket för att lägga till 20 ml i sköljfacket och starta programmet FreshScent eller Cashmere.

Återvunna PET-förpackningar

Vår ångdoft kommer i återvunnen PET-plastförpackning. Så nu är det lika enkelt att hålla dina kläder fräscha, och det är även bättre för miljön.

Vad tycker du?
Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension. 

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension.

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Tack så mycket för din recension!

Vänligen se efter i din inkorg om du mottagit bekräftelsemailet.

Bild på ett kök

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Reservdelar och tillbehör Support
vy över strand, klipport och vågor