Culinary Club
På grund av rådande omständigheter av Covid-19 så kommer samtliga evenemang kring Culinary Club att senareläggas. Mer information och nya tider kommer när situationen förbättras.
Inspiration och praktiska tips på hur du blir en mästare i köket
För att komma igång med din nya produkt från Electrolux bjuder vi dig och en vän till en exklusiv Culinary Club kväll. Du kommer att delta i ett matlagningspass där du tillsammans med andra i grupp får lära dig nya tekniker och hur du bäst använder din nya Electroluxprodukt. Självklart avslutar vi kvällen med att njuta av den goda maten. Det blir en kväll du sent ska glömma! Vi erbjuder Culinary Club-matlagningskvällar tillsammans med våra partners i Stockholm, Göteborg och Malmö. Se mer information nedan om respektive ort och för att boka på ort som passar dig bäst.
Erbjudandet är värt 1500 kr per person.
Här erbjuder vi Culinary Club
Vägen till människors hjärta går via god mat.
- Kent Hallén,
kock hos Aveqia

Recept och matlagningstips
Visst är det överraskande vad du kan åstadkomma för resultat med ånga i köket? Du har säkerligen många idéer och här finns ett urval av recept och tips så att du enkelt kan komma igång hemma.
Registrera din ugn och boka Culinary Club
Culinary Club-kurser är kostnadsfria för dig som registrerad kund. Boka en kurs nära dig och ha så kul!
Villkor
- Erbjudande gäller vid köp av Ugn: CKS1080X, OOS1080NZ, CKS1085X, OOS1085NZ, KOAAS31WT, CKS860X, OOS870NZ eller Häll: HOB890PMF, HOB690PMF, HOB690PMF, EIS8648
- Erbjudandet gäller köparen + 1 person till. Totalt har vi grupper om max 16 pers. och minst 8 pers. per matlagningskväll. Vid bokningar med färre deltagare än 8 pers. flyttas matlagningstillfället till annat datum.
- Kallelse kommer att skickas ut ca 2 veckor innan. Vi reserverar oss för ändringar.
- Eventuella avbokningar måste göras senast 1 vecka innan valt tillfälle annars är vi tvungna att ta ut en självkostnadsavgift på 1500 kr.
- För att boka en matlagningskväll på någon av våra orter behöver du först registrera din produkt.