Produktinformation

Få en härlig inomhusmiljö med ChillFlex Pro. Nu kan du få rätt temperatur när du vill koppla av. Sval och behaglig luft inne när det är varmt ute. Kylkapacitet 3,4 kW

Produktfördelar

Kom in och upplev känslan av sval och behaglig inomhusluft

Få en härlig inomhusmiljö med ChillFlex Pro. Nu kan du få rätt temperatur när du vill koppla av. Sval och behaglig luft inne när det är varmt ute.

Electrolux - Portabel luftkonditionering - EXP34U338CW

Effektiv kylning

Vår portabla luftkonditionering kommer med enastående kylkapacitet, samtidigt som den använder minimal mängd energi.

Electrolux - Portabel luftkonditionering - EXP34U338CW

Mer frisk luft

Avkopplande och komfortabelt tack vare större kylkapacitet* och luftflöde* beroende på modell.

Electrolux - Portabel luftkonditionering - EXP34U338CW

En hållbar lösning

Använder en hållbar R290-gas som minskar den globala uppvärmningspotentialen (GWP) med 99,8 % jämfört med R410a.

Tillbehör

Recensioner

Vad tycker du?
Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension. 

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension.

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Tack så mycket för din recension!

Vänligen se efter i din inkorg om du mottagit bekräftelsemailet.

4

Enkel och effektiv

av Himler Datum 20 augusti 2021

AC:n är lätt att placera, lätt att använda stabil men framförallt allt effektiv!

 • Design
  4
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  4
 • Himler rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
1

Bra men ändå inte.

av Beckster Datum 16 juli 2021

Helt ärligt är den snygg. Men lika ärligt är frånluftslangen ful. Den kyler inte så bra som man önskar, det står att den klarar 50 kvadratmeter, men den står inte emot eftermiddagshettan, då ökar temperaturen. Sen något hög strömförbrukning.

 • Design
  4
 • Funktion
  1
 • Kvalitet
  1

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
5

Portabel AC som gör sitt jobb!

av Daniel Datum 17 augusti 2020

Vi köpte ACn för att kyla ner övervåningen som på de bästa sommardagarna blir väldigt varm. Efter bara någon timmes körning är rummet betydligt svalare men för att få effekten att vara längre efter att man stängt av måste ACn förstås vara på många timmar så att även väggar/tak där solvärmen lagras kyls ner. En nackdel med alla AC är förstås att varmluften måste ledas ut men att stoppa ut slangen genom fönstret och täta med filt är enkelt när det bara handlar om några veckor per år. Barnen somnar nu betydligt enklare och klagar inte längre på värmen när de ska sova. Mycket bra investering och skulle aldrig nöja mig med någon apparat som drivs endast med kylklabbar. Detta är bättre!

 • Design
  3
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  3
 • Daniel rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
2

Mycket väsen för ingenting

av SG Datum 30 juni 2020

Köpt 2019 efter värmeböljan 2018 men inte öppnad och körd förrän nu 2020. När det är 30 grader utomhus och jag ställer denna på ”16 grader”, ”hög fläkthastighet”, satt skiva för fönstret (tre timmars pappslöjd), lett ut stora snabeln därigenom, och tätat mina fem ventilationsgaller från bakdrag (man kan med rökflaska se hur det annars tenderar dra åt fel håll), så har denna apparat förskräckligt svårt att leverera kyla för mina 50+ kvadrat. Jag tittar nu runt var jag kan fått för mig att den skulle klara över 50 kvm, vet att jag köpte den just därför, till skillnad från snarlika modeller med lägre kvm specifikation, men nu verkar Electrolux mfl tagit bort den siffran från produktblad etc, så oklart vad som gäller idag. Hursomhelst lyckas jag pressa ner kylan max kanske fem grader dvs från 29 till 24 grader i dess absoluta närhet, men längre bort ingen som helst temperaturskillnad i lägenheten. Tycker det är märkligt att inte Electrolux är tydligare med vad den skall klara, ska vi kunder ägna oss åt gissningslekar. Dessutom har jag i skrivande stund ingen aning om hur lätt den tvättas invändigt (enligt manualen kommer den börja gapa om filterbyte eller dylikt efter 250 timmar dvs 10-20 dagar), hur länge kylmediet räcker (ingen som helst info om det i manualen, vet att det kan kosta nån tusing att byta för en AC till en bil), eller när man skall använda den lilla slangen (manualen är inkonsekvent och bara halvt begriplig om vad som är vad), dvs varit rätt ängslig att apparaten kan börja droppa vatten på trägolvet obevakad. Är nätterna svala så är det gränsfall om det inte är bättre att istället ha helt öppna fönster på nätterna, helt stängda på dagen, och inte använda den alls.

 • Design
  4
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  4

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Liknande produkter

Electrolux - Portabel luftkonditionering - EXP35U538CW
ChillFlex Pro Portabel luftkonditionering Vit

Få en härlig inomhusmiljö med ChillFlex Pro. Nu kan du få rätt temperatur när du vill koppla av. Sval och behaglig luft inne när det är varmt ute. Kylkapacitet 3,5 kW

Electrolux - Portabel luftkonditionering - EXP26U758CW
ChillFlex Gold Portabel luftkonditionering Vit

Sov gott med ChillFlex Pro Gold. Nu kan du få rätt temperatur när du vill koppla av. Sval och behaglig luft inne när det är varmt ute. Med minsta möjliga energi kan du njuta av behagliga förhållanden oavsett väder. Kylkapacitet 2,6 kW

Electrolux - Portabel luftkonditionering - EXP26U338CW
ChillFlex Pro Portabel luftkonditionering Vit

Få en härlig inomhusmiljö med ChillFlex Pro. Nu kan du få rätt temperatur när du vill koppla av. Sval och behaglig luft inne när det är varmt ute. Kylkapacitet 2,6 kW

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Reservdelar och tillbehör Support
vy över strand, klipport och vågor