Produktinformation

Pure F9 Allergy kombinerar kraften från en golvdammsugare med flexibiliteten från en skaftdammsugare och är oerhört mångsidig. Med justerbar huvudenhet och integrerad slang kan du städa alla ytor i ditt hem; såväl under soffan, i bokhyllan som längs taklisterna. Ergonomisk design gör den lätt att styra och teleskopröret kan anpassas till din längd. Extra kraftfullt 36V Litium HD-batteri ger upp till 60 min drifttid. AUTO-läget justerar automatiskt sugeffekten till underlaget. Den innesluter allergener och fint damm och filtrerar utblåsluften i 5 steg vilket bidrar till hälsosammare luft. Munstycken anpassade för rengöring av textilier ingår.
Läs mer

Produktfördelar

Electrolux - Skaftdammsugare - PF91-ALRGY

En dammsugare som ingen annan

Utformad för att passa ditt liv. Den kapslar in dammet och filtrerar utblåsluften i 5 steg vilket avsevärt bidrar till hälsosam och ren luft i ditt hem.

Electrolux - Skaftdammsugare - PF91-ALRGY

Det bästa av två världar

Det bästa av två världar. En sladdlös dammsugare som städar ditt hem oklanderligt rent på en enda laddning. Med prestanda som en traditionell dammsugare.* *Dammsuger upp till 80m2 på en enda laddning vid maximalt effektläge och uppfyller EU-direktiv No. 666/2013 gällande ekodesign kriterier för sladdammsugare för dammupptagning på matta.

Electrolux - Skaftdammsugare - PF91-ALRGY

Makalöst mångsidig

Tack vare den unika flexibla huvudenheten kan du rengöra varje millimeter av ditt hem ‒ under låga möbler så väl som i hörnen i taket. Pure F9 går att anpassa efter alla ytor och all inredning med hjälp av den integrerade utdragbara slangen och ett smart 3-i-1 munstycke.

Electrolux - Skaftdammsugare - PF91-ALRGY

Ergonomisk design

Pure F9 har ett teleskoprör som du enkelt justerar till rätt längd för just dig. Det ergonomiska handtaget och en låg tyngdpunkt tack vare den flexibla huvudenheten gör Pure F9 precist balanserad, lätt i handen och lätt att styra.

Electrolux - Skaftdammsugare - PF91-ALRGY

Allergikit

"BedPro Power motormunstycke tar effektivt bort hår, damm och smuts från sängen, möbler och textilier. Det följer även med ett munstycke för känsliga ytor med mjuk borst och plysch perfekt för att rengöra från hår och fibrer på möbler och känsliga ytor. "

Automatisk optimering

Smart och kraftfull – Pure F9:s Auto-funktion använder avancerad elektronik för att automatiskt justera luftflödet och sugkraften efter underlaget och optimerar därmed dammupptagningen. Så att du alltid får bästa möjliga städeffekt

Tillbehör

Recensioner

Vad tycker du?
Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension. 

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension.

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Tack så mycket för din recension!

Vänligen se efter i din inkorg om du mottagit bekräftelsemailet.

3

Ris och ros

av Tomas Datum 22 maj 2021

Nedan jämför jag mot sladdamsugare
+ punkter
Tar lite plats när den står i laddstationen
Häftig teknik med skaftet som kan skjutas ut och slangen inuti
Blir hyfsat rent på golvet
Skööönt att slippa sladd till vägguttaget
Snabb att slita fram för en liten extra städning
Kan stå fritt på golvet enkelt. Jättesmidigt.
Riktigt bra batteritid. Man kan dammsuga länge.
Jättebra med belysning i munstycket.

-punkter
Det blir såklart tyngre än att hålla en sladd till en golvdammsugare.
De svarta hjulen på dammsugaren har givit märken på golvet. De går att gno bort, men lite dumt med svarta hjul? Genomskinliga hjul istället?
Tung, men hänger ihop med batteritid säkert.
Det sitter ett cykloninlopp till behållaren som är litet. Frågan är varför? Grus och damm ska ju ändå samlas i samma behållare? Här fastnar damm och proppar igen.
Omöjligt att suga upp t ex kattmatspellets, storlek 5-10 mm. Även smulor i den storleken är svåra. De skjuts framför standardmunstycket.
Med fyra långhåriga personer i familjen blir rensning av borstmunstycket tidsödande. Håren snurras in i borsten och efter varje städning måste man ägna en god stund till att klippa och dra bort hår från munstycket.
Vi har trösklar, det är omöjligt att få upp det som ligger närmast tröskeln i kanten.
Sugkraften skulle jag säga är runt en fjärdedel mot en stark sladdammsugare. När man ska suga ur en kökslåda med smulor så tar det lång tid att få upp allt.
Det är för svårt att byta munstycke. Hård knapp och svårjobbat.
När man tömmer behållaren måste alltid centralröret monteras ur. Halva dammängden sitter kvar där, längst in i behållaren.

Sammanfattning
En halvhyfsad dammsugare. Alla dammsugare som du sätter i väggkontakt suger bättre, oavsett pris. Smidig förvaring av den när den inte används. Har du mycket grus, kattmat, större smulor, då är det nog bäst att köpa en billig vanlig dammsugare för de områden där du har den nedsmutsningen. Räkna inte med att få upp det som är närmast trösklar och vägg med standardmunstycket. Önskar det fanns en vanlig dammsugare fast med batteri. Hade varit klockrent.

 • Design
  3
 • Funktion
  2
 • Kvalitet
  3
 • Tomas rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
3

Krånglig registrering om man inte redan har konto!

av Björnen Datum 12 maj 2021

Det hade varit bra att få veta att man behövde ha ett konto för att kunna registrera en produkt redan från början! Nu blev det ett antal omtag och inloggningar som gjorde att jag inte kunde förlänga garantin.

 • Design
  3
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  2
 • Björnen rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
1

Svår att ladda, suger dåligt !

av Gös Datum 20 april 2021

Dammsugaren är svår att ladda då den måste komma exakt i laddstationen. När man dammsuger åker smågrus osv ut tillbaka på golvet. Tycker inte det är meningen att man ska behöva gå efter och sopa efter man dammsugit. Det fastnar damm i skiftet som man får fiska upp, tror inte att det är meningen att det ska fungera så!
Det som är bra är att det är en bekväm arbetsställning samt lyset
hjälper till att se där det är mörkt.

 • Design
  3
 • Funktion
  1
 • Kvalitet
  1

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
1

Felkonstruerad

av Niko Datum 31 december 2020

Dammsugaren är en dröm att använda på alla sätt, -MEN, hålet mellan röret och uppsamlingsbehållaren är alldeles för litet så om man dammsuger mattor eller har husdjur så täpps hålet igen på nolltid.
Jag trodde det var fel på dammsugaren eftersom den slog av sig själv efter ca fem minuters användning, men det visade sig vara totalstopp i röret just där.
Ett allvarligt fel som gör hela dammsugaren oanvändbar.

 • Design
  1
 • Funktion
  1
 • Kvalitet
  4

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Liknande produkter

Electrolux - Skaftdammsugare - PF91-6IBM Bäst i Test av M3 (2018)
Pure F9 sladdlös skaftdammsugare Indigo Blue metallic Påslös

Pure F9 kombinerar kraften från en golvdammsugare med flexibiliteten från en skaftdammsugare och är oerhört mångsidig. Med justerbar huvudenhet och integrerad slang kan du städa alla ytor i ditt hem; såväl under soffan, i bokhyllan som längs taklisterna. Er...

Electrolux - Skaftdammsugare - EER77MBM
Ergorapido sladdlös skaftdammsugare Mahogny Bronze metallic Påslös

Den nya Mahogny Bronze Ergorapido 2-i-1 med extra kraftfullt TurboPower HD litiumbatteri och 180° EasySteer™ manövrering ger dig en känsla av rent och snyggt. Varje dag.

Electrolux - Skaftdammsugare - EER79SWM
Ergorapido sladdlös skaftdammsugare Satin White Påslös

Ergorapido 2-i-1 SoftSand med extra kraftfullt TurboPower HD litiumbatteri och 180° EasySteer™ manövrering ger dig en känsla av rent och snyggt. Varje dag.

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Support
vy över strand, klipport och vågor