WELL Q7 sladdlös skaftdammsugare 50 min Svart Påslös WQ71-GREEN

4,5

4,5 (68 Recensioner)

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ71-GREEN

Effektiv och flexibel. Alltid nära till hands.

Med sladdlösa Well Q7 GREEN:s lätttillgängliga handenhet och integrerade tillbehör kan du snabbt och enkelt växla mellan att dammsuga golvet och att rengöra andra ytor i ditt hem.

*Jämfört med föregående modell ZB3013

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ71-GREEN

Automatisk rengöring av huvudborsten.

Det har aldrig varit enklare att rengöra borsten. Hår och fibrer som har fastnat i borsten rensas bort och sugs upp genom en enkel pedaltryckning.

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ71-GREEN

Full rengöringskapacitet*** under längre tid.

Axiell cyklonteknik ger full prestanda under hela rengöringen, även när dammbehållaren fylls på. ****Med upp till 50 minuters batteritid klarar den av större ytor.

***Behåller 99 % av den ursprungliga rengöringseffekten när dammbehållaren fylls på, enligt IEC 62885-2 utgåva 1.0: 5.1, 5.7 och 5.9 vid maxeffektinställning. ****Uppmätt med eco-läge

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ71-GREEN

Ergonomisk design för allsidig rengöring.

Well Q7-P:s ergonomiska utförmning med greppvänligt handtag och låg vikt som är optimalt fördelad gör golvdammsugning lättare och bekvämare för handen. Medan handenheten, som kan hållas på två olika sätt, garanterar bekväm rengöring även av ytor ovanför golvet och när du behöver nå högt upp.

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ71-GREEN

Luftfiltrering i fem steg

5-stegs filtersystem med filtermaterial E10 tar bort upp till *****99,99 % av mikrodammpartiklar >1µm för en perfekt ren hemmiljö.

*****Testad enligt ISO16890.

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ71-GREEN

Integrerade rengöringstillbehör.

Med dammborsten och fogmunstycket kommer du åt varje vrå utan att behöva sträcka dig efter annan utrustning. När de inte används förvaras de på dammsugaren så du alltid har med dig rätt tillbehör för varje städmoment.

Specifikationer

Nyckelspecifikationer
 • Färg: Svart
 • Färg: Svart / Onyx Shade Transparent
 • Färg på dammbehållare: Onyx Shade Transparent
 • Maskintyp: Påslös
 • Körtid: 50 / / 14
 • Driftstid lägsta effekt, min: 50
 • Driftstid högsta effekt, min: 14
Produktdokument
Specifikationer
 • LED-belysning i munstycket: LED-lamporna på munstycket lyser upp golvet när du dammsuger - så att du inte missar någonting!
 • Tvättbart filter: Tvättbart filter
Prestanda
 • Driftstid lägsta effekt, min: 50
 • Driftstid högsta effekt, min: 14
 • Laddningstid, h: 4,5
 • Sugeffekt, W: 27
 • Ljudnivå, dB(A): 79
Installation
 • Färg: Svart
 • Färg på dammbehållare: Onyx Shade Transparent
 • Vikt, komplett maskin (kg): 2.8
 • Vikt, endast maskin kg: 0.9
Övrigt
 • Produktnummer (PNC): 900 402 019
 • Färg: Svart / Onyx Shade Transparent
 • Maskintyp: Påslös
 • Körtid: 50 / / 14
 • Batterikapacitet, mAh: 2100
 • Betterityp Volt: 21.6V, Li-ion
 • Max luftflöde vid motor, l/s: 11
 • Max luftflöde, l/s: 11
 • Filtreringssystem: Tvättbart progressivt filter
 • Förvaring: Laddstation
 • Medföljande tillbehör, övriga: Telescopic tube
 • Mått: 110,5x14x25,5
 • Mått: 44x11x13
 • EAN-kod: 7332543773756

Recensioner

Vad tycker du?
Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension. 

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension.

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Tack så mycket för din recension!

Vänligen se efter i din inkorg om du mottagit bekräftelsemailet.

Vi samlar ihop recensioner på produkter med liknande egenskaper.

5

En snygg och smidig hjälpreda i hemmet

av Erika Datum 14 maj 2021

Jag recenserar den här dammsugaren i egenskap som testpilot för Smartson när jag fått köpa produkten till rabatterat pris.

Jag är en städgalning. Jag har också golv där damm och skräp syns väldigt tydligt. Min dammsugare är i princip alltid hemma. Men det är ju en fruktansvärt tråkig inredningsdetalj, att ha en dammsugare framme, tills nu!

Wow. Den är snygg. Inte så att man lägger märke till den i rummet. Den smälter fint in i sitt enkla ställ mot väggen.

Jag var tveksam till det här med sladdlösa dammsugare eftersom jag hört mycket om att dom suger dåligt, den här dammsugaren överraskade mig väldigt positivt! Sen jag fick hem den har min andra dammsugare fint fått stå inne i klädkammaren istället. Belysningen fram på munstycket är både en blessing och en curse, man ser ALLT. Jag var tvungen att dammsuga hela lägenheten direkt efter uppackning. Det var som att jag inte städat på flera månader.

En funktion som jag verkligen uppskattar, då jag hårar väldigt mycket och har väldigt långa strån, är rengöringsfunktionen för munstycket. Man trycker lätt med foten på knappen så skär den av hårstrån som trasslat in sig i borsten, något som har varit ett problem t.ex. för robotdammsugare familjen haft tidigare och då fick man sitta och försöka rycka loss dessa hårstrån för hand. Efter man kört funktionen så är det bara att dammsuga upp den lilla högen av upphackade hårstrån.

Att man har två dammsugare i en är väldigt positivt, även om jag inte använt den handhållna enheten så jättemycket. Dessvärre gör den dock dammsugaren lite tjock, och tyvärr går den inte in under t.ex. min säng. Vilket är synd, det gör att jag fortfarande behöver behålla min gamla dammsugare.

Den är väldigt lätt att styra, man vrider enkelt huvudet genom enkla "knyck" med handleden. Det uppskattas verkligen! Den suger också både från sidorna och framifrån, vilket en del dammsugare tyvärr inte gör. Jag har dock stött på lite problem som gör körningen liite mindre smidig, för när man t.ex. ska dammsuga upp lite grus eller annat, i lite större storlek så har dammsugaren lite svårt att ta upp dessa och kan lämna kvar den om man kör över den i en svepande rörelse, så man kan behöva lyfta och placera munstycket precis över skräpet för att det ska sugas upp. Men en sak där jag blev positivt överraskad var hur bra den klarade av att dammsuga på mattor, både korthåriga och långhåriga och jag har fått förfasas över hur mycket skräp som kan gömma sig i en matta....

Det extra munstycket har jag inte fått användning för än, så det har jag ingenting att säga om såhär långt.

Summeringsvis har den här dammsugaren överträffat mina förväntningar. Jag förväntade mig mest en snygg dammsugare som jag kunde använda som komplement till min vanliga dammsugare. När jag vid tidigare tillfällen frågat vänner om tips kring sladdlösa dammsugare så har ett återkommande råd varit "Skaffa en sopborste", vilket gjort att mina förväntningar nästan varit orimligt låga överlag. Men jag är glad att jag fick chansen att testa den här dammsugaren, vi kommer få det väldigt bra ihop i många år framöver!

Den här recensionen är hämtad från en liknande produkt eller en utländsk webbplats.

 • Design
  5
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  4
 • Erika rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
4

Beroendeframkallande

av Eva Datum 12 maj 2021

Som småbarnsförälder är det en ständig kamp mot stök i hemmet. Matrester, sand, pappersbitar och små leksaker sprids runt golvet. Då är det fantastiskt att ha en stilren dammsugare som kan stå framme i närheten.
Innan var jag skeptisk till lampan på dammsugaren som kändes heöt onödig. Men så började jag dammsuga, och den välriktade lampan lyser upp varenda liten smula på golvet! Där är en till - och titta där - och där borta! Det går inte att sluta jaga smutsen! Och VIPS! så är hela övervåningen dammsugen när jag bara skulle ta lite under matbordet!
Det är dock inte den mest effektiva dammsugare jag använt, men det kanske man får leva med när det är en sladdlös sådan? Den har svårt att fånga upp de lite större skräpen som vår vanliga dammsugare tar utan problem. Istället tenderar små pappersbitar m.m. att fastna i blrsten i munstycket. Jag upplever även att riktigt fint damm mest rörs omkring och sedan lögger sig igen. Men hos en småbarnsfamilj är sällan sådant fint damm ett problem.
Älskar även den lilla handenheten som gör det enkelt att dammsuga soffan! Och det långa munstycket är perfekt att använda på fönsterbänkarna runt blomkrukorna!
På det stora hela är jag supernöjd och tycker att WQ71-50IB fyller sitt syfte! Så den vanliga dammsugaren får vila lite i städskåpet mellan storstädningarna!

Den här recensionen är hämtad från en liknande produkt eller en utländsk webbplats.

 • Design
  3
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  4
 • Eva rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
3

Tanken är bra

av TreVåningar2Barn1Katt Datum 11 maj 2021

Jag har haft nöjet att vara testpilot av Well Q genom smartson.

Den har en supersnygg design och häftiga funktioner, så som belysning framtill och att du kan ta bort själva golv stativet och få en handhållen dammsugare (perfekt när du ska städa trappan!)

Dock så upplever jag att den har otroligt svårt att få i sig smutsen, det liksom åker bara runt runt och kommer aldrig in i dammsugaren, särskilt när du drar den tillbaka.

Gillar produkten i övrigt då den är väldigt snygg och behändig men gör den inte det den är till för att göra drar det tyvärr med betyget.

Den här recensionen är hämtad från en liknande produkt eller en utländsk webbplats.

 • Design
  5
 • Funktion
  2
 • Kvalitet
  3
 • TreVåningar2Barn1Katt rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
4

Nöjda

av Biza Datum 10 maj 2021

Vi är nöjda med dammsugaren. Den tar upp allt damm och alla partiklar, nackdelen är att långre hårstrån vrids runt filtret så att det fastnar mycket runt själva filtret.

Den här recensionen är hämtad från en liknande produkt eller en utländsk webbplats.

 • Design
  3
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  5
 • Biza rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Liknande produkter

Electrolux - Skaftdammsugare - EERC70EB
Ergorapido Classic sladdlös skaftdammsugare 21 min Ebenholts Påslös

Överlägsen dammsugning utan sladd med denna 2-i-1-enhet med 180° EasySteer ™ manöverbarhet.

Electrolux - Skaftdammsugare - EERC70IW
Ergorapido Classic sladdlös skaftdammsugare 21 min Isvit Påslös

Överlägsen dammsugning utan sladd med denna 2-i-1-enhet med 180° EasySteer ™ manöverbarhet.

Electrolux - Skaftdammsugare - PF91-6IBM Bäst i Test av M3 (2018)
PURE F9 sladdlös skaftdammsugare 60 min Indigo Blue metallic Påslös

Pure F9 kombinerar kraften från en golvdammsugare med flexibiliteten från en skaftdammsugare och är oerhört mångsidig. Med justerbar huvudenhet och integrerad slang kan du städa alla ytor i ditt hem; såväl under soffan, i bokhyllan som längs taklisterna. Er...

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Behöver du hjälp?

Läs hjälpartiklar och få hjälp på vår supportsida för att snabbt få igång din produkt.

Köp reservdelar

Hitta originalreservdelar till din produkt i vår webbshop och få dem levererade direkt till dörren.

Kontakta oss

Kontakta oss för att boka service eller få svar på andra frågor du kan ha. Vi finns tillgängliga via telefon, epost och Facebook.

Vi förenklar serviceprocessen för dig

Registrera din produkt från Electrolux - vi sparar dina uppgifter så att du enkelt kommer åt manualer, köpinformation, garantier och servicebokningar om du någonsin behöver dem.

Registrera din produkt