Produktinformation

Med PURE D8.2 får dammsugning en ny innebörd. SmartMode-teknik, PureSound-system och OneGo Power Clean-munstycke. Designad för effektiv städning, smart teknik och otroligt tyst dammsugning.

Produktfördelar

Electrolux - Dammsugare - PD82-ALRG

Prestanda på nytt sätt. Smart och tyst

Med PURE D8.2 får dammsugning en ny innebörd. SmartMode-teknik, PureSound-system och OneGo Power Clean-munstycke. Designad för effektiv städning, smart teknik och otroligt tyst dammsugning.

Electrolux - Dammsugare - PD82-ALRG

SmartMode-teknik. Automatisk effektreglering mellan golv och matta

Kraftfull och intelligent dammsugning, som aldrig förr. Den avancerade SmartMode-tekniken känner av golvtypen och justerar automatiskt sugeffekten för att glida från golv till matta med optimalt resultat.

Electrolux - Dammsugare - PD82-ALRG

Den tystaste* dammsugaren i Sverige - bara 57 dB (A)

Upplev tyst och behaglig städning med PureSound-system. Den innovativa kombinationen av motorn, det täta systemet och designen på munstycket gör dammsugningen tyst på alla typer av golv. Dammsug när du vill utan att störa människor omkring dig. *Mäter 57 dB(A) på matta och 70 dB(A) på hårda golv i enlighet med Commission Regulation (EU) No 666/2013 8 July 2013 & IEC 60704

Electrolux - Dammsugare - PD82-ALRG

OneGo Power Clean-munstycke ger enastående dammupptagning på alla golvtyper

Den helt nya designen på OneGo Power Clean-munstycket möjliggör en överlägsen uppsamling av både stora och små partiklar, oavsett golvtyp. Utformad för att rengöra dina golv i en jämn rörelse.

Electrolux - Dammsugare - PD82-ALRG

55% återvunnet. 100% hållbar

Vi har tagit en medveten strategi för vår planet och skapat en dammsugare från 55% återvunnet material. Utan att kompromissa med kvaliteten är PURE D8.2 det hållbara valet.

Electrolux - Dammsugare - PD82-ALRG

Flyttas smidigt med balanserat bärhandtag

Dammsugaren är enkel och smidig att lyfta och bära med ett specialformat bärhandtag. Det har placerats i mitten så att vikten fördelas jämnt. Konstruerat för balanserad lyftning.

Tillbehör

Recensioner

Vad tycker du?
Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension. 

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension.

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Tack så mycket för din recension!

Vänligen se efter i din inkorg om du mottagit bekräftelsemailet.

4

Förvirrande produktgrupp

av Marksikt Datum 28 juni 2021

Electrolux har skapat en hel skara som på något sätt baserar på beteckningen D8.2 "Någonting". Som vanligt tror ingenjöer och marknadstrateger att brukare är förtjusta i "valmöjligheter" av den typen. Nej, tyvärr, man gifter sig inte med sin dammsugare, utan man är ute efter bästa funktionen. Att man någon gång skall eller inte skaffa hund är ingen självklarhet, men annars vill jag har rubbet från en dammsugare utan att behöva bli trakasserad av olika varianter på samma produkt.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Marksikt rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
3

Bra men ingen fullträff

av Yuhyuh Datum 08 februari 2021

Köpte denna för 6mån sedan pga låg ljudvolym, för att minska allergener/djurhår i hemmet (astmatiker) och för att kunna reglera sugkraften via handtaget. Vår användning är frekvent och handenhet + detaljmunstycke används lika mycket som det stora dammsugarskaftet.

++ Låg ljudvolym (inte så tyst som vissa beskriver, men helt klart tystare än våra tidigare)
++ Lång sladd med bra vinda
++ Bra höjd på skaftet, även för personer på +2m
++ Bra längd på slangen, varken för lång eller kort
+ Funktionell design, bra storlek & hjul
+ Reglage i handenhet
+ Detaljmunstycke med bl a borste
+ Suger även delvis in på sidorna, inte bara rakt fram/nedåt.

- För låg sugkraft. Som vissa beskriver så suger den ofta inte upp smågrus och jox i hallen. Jag hade önskat att nuvarande maxläget var ett normalläge med låg ljudvolym, men att det gick att sätta upp till ett turboläge även om det innebar högre ljud.
- Detaljmunstycket av kombinerad typ är en dålig kompromiss. Det lilla rörformade hade behövt vara längre och borsten hade behövt vara kraftigare med mer borst.
- Dammsugaren blir betydligt mer högljudd med detaljmunstycke på.
-- Hållaren för detaljmunstycket. Fruktansvärt dålig design som 1) verkar designad på fel håll 2) ramlar av hela tiden 3) knappt funktionellt som helhet. Jag gav upp att få det att sitta kvar, nu är det kattleksak.
--- Dammsugarskaftet kan inte stå för sig självt när man tar av det, och det är ett härke att hitta någonstans där det kan stå då det bara glider iväg. Här hjälper inte fästena i dammsugarenheten om man behöver lyfta dammsugaren samtidigt då det gärna ramlar av när det inte har stöd av slangen. Riktigt irriterande, tidskrävande och störande när man frekvent växlar mellan skaft och handenhet.
--- Handenheten är väldigt tung. Jag får rejält ont i handen efter bara enstaka rum (lister, karmar, fönsterbrädor, stoppade möbler) och kan inte ta hela huset på en gång för det gör för ont. Då är jag ändå 35år och hyfsat tränad.
Slutsats: Helt ok överlag, stor fördel med lågt ljud men de negativa aspekterna överväger tyvärr, då detaljdesignen saknar eftertanke och motorkraften kompromissats bort till förmån för energiklass och ljudvolym.

 • Design
  2
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  2

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
4

Roligt

av Glädje Datum 22 december 2020

Som föredetta direktförsäljare av Electrolux dammsugare vid dörr i Stockholm träffade jag på många olika modeller, märken och uppfattningar om att dammsuga. Denna dammsugaren är i särklass den klart bästa. Man märker den knappt så tyst och följsam är den. Min fru går barfota hemma och noterade så rent golvet är. Jag kan fortsätta men det är ren glädje att dammsuga med denna. Den gamla ”limpan” åker ut i garaget!

 • Design
  4
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  4
 • Glädje rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
5

Tyst, snygg, BÄST

av Hanna Datum 13 september 2020

Vilken bra dammsugare. Grymt att ha knapparna på handtaget, behöver aldrig mer böja sig. Smart-funktionen som anpassar sig efter underlaget, WOW!! Och så himla snygg. Känns rejäl. Skulle rekommendera alla den här.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Hanna rekommenderar denna produkt
 • Recension i samband med tävling

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Liknande produkter

Electrolux - Dammsugare - PD91-ALRG2
Pure D9 Dammsugare, 69 dB Soft White

Pure D9 kombinerar det bästa inom dammsugarteknik och innovation för enastående prestanda och smart mångsidighet.

 • Asthma Allergy Nordic 2021 - Pure D9
Electrolux - Dammsugare - PD91-6IWX
Pure D9 Dammsugare, 69 dB Isvit

Pure D9 kombinerar det bästa inom dammsugarteknik och innovation för enastående prestanda och smart mångsidighet.

 • Asthma Allergy Nordic 2021 - Pure D9
Electrolux - Dammsugare - PD91-GREEN
Pure D9 Green Dammsugare, 67 dB Svart

Pure D9 kombinerar det bästa inom dammsugarteknik och innovation för enastående prestanda och smart mångsidighet. GREEN-modellen är tillverkad av 70% återvunnen plast

 • Asthma Allergy Nordic 2021 - Pure D9

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Support
vy över strand, klipport och vågor