Produktinformation

Fräschör som varar naturligt. Från måltidsberedning till förvaring, våra vakuumbehållare av glas håller dina livsmedel fräscha upp till fem gånger längre.

Produktfördelar

Vakuumbehållare av glas

Fräschör som varar naturligt. Från måltidsberedning till förvaring, våra vakuumbehållare av glas håller dina livsmedel fräscha upp till fem gånger längre¹.

¹Baserat på interna tester där man jämfört äpplen, avokado och lax som förvarats i en vakuumbehållare med en öppen behållare i kylen.

Håller maten färsk och välsmakande längre

Minska matsvinn² med våra vakuumbehållare av glas. Glasbehållaren har ett lock i rostfritt stål som fungerar perfekt med våra vakuummaskiner* för att enkelt dra ut luft från behållaren. Den hjälper dig spara dina rester till ett senare tillfälle samt att behålla smaken.

²Matsvinnsresultat kan variera beroende på mattyp. Potentiell minskning av matsvinn baseras enbart på utrustningens prestation och tar inte hänsyn till användarbeteende. *Vakuummaskiner säljs separat.

Mindre matsvinn med bibehållen smak

Vakuumförsegling saktar ner oxidationen och bakterietillväxten som annars skulle förstöra din mat och dryck med tiden, vilket hjälper dig att minska matsvinnet². En tät och tillförlitlig förslutning är lukthämmande och förebygger fuktförlust, vilket bibehåller smak och arom³.

²Matavfallssvinn kan variera beroende på mattyp. Potentiell minskning av matsvinn baseras enbart på utrustningens prestation och tar inte hänsyn till användarbeteende. ³Baserad på interna sensoriska tester som genomförts under fyra dagar där man jämfört lax som förvarats i vakuum jämfört med lax som förvarats i en normal, icke-vakuumbehållare utan vakuum i kylen.

Förbered, laga, servera och förvara hälsosam mat utan ansträngning

Förbered, laga, servera och förvara dina måltider och rester snabbt och enkelt med vår allsidiga vakuumbehållare av glas. Tillverkad av borosilikatglas med lock i rostfritt stål. Den här plastfria behållaren är ett perfekt tillbehör i köket och kan motstå ett enormt temperaturspann upp till 230 °C.

⁴Glasbehållare: upp till 230 °C, lock i rostfritt stål: upp till 100 °C.

BPA-fri och matsäker

Skydda dina livsmedel med våra icke-toxiska och livsmedelssäkra behållare. De är frys- och diskmaskinsäkra för enkel förvaring och rengöring.

Maximera utrymmet

Håll kylen, frysen och skafferiet rena och snygga med våra stapelbara glasbehållare. Designen i klart glass gör att du snabbt kan se vad som är inuti.

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyElectrolux och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter
Bli medlem nu Reservdelar och tillbehör Support
Kvinna som sitter på soffan och tittar i sin mobiltelefon