Produktinformation

Sense Boil & Fry matlagningssensorer vet intuitivt när värmen behöver justeras för att förhindra att något kokar över. Sensorerna ser till att pannan har perfekt temperatur för smidiga resultat och energibesparing – vad du än tillagar.

Produktfördelar

Tillagningshjälp – en perfekt sous chef i köket

Sense Boil & Fry matlagningssensorer vet intuitivt när värmen behöver justeras för att förhindra att något kokar över. Sensorerna ser till att pannan har perfekt temperatur för perfekt resultat och energibesparing – vad du än tillagar.

Sense Boil & Fry – din personliga köksassistent

Sense Boil & Fry tillagningssensorer fungerar som en perfekt assistent i köket. Spisen justeras intuitivt så att kastrullen inte kokar över eller pannan bränner maten. Du får hela tiden perfekta resultat, vad du än lagar på spisen.

Elegant design med färre repor

Speciellt nytt glas ger hällen en reptålig yta och ser till att den ser ny ut längre. Den eleganta, svarta SaphirMatt-ytan motstår fingeravtryck och fläckar och är dessutom lättare att rengöra.

Bridge-funktionen – för mer flexibel matlagning

Den praktiska Bridge-funktionen länkar två zoner för att skapa en större tillagningsyta. Den är idealisk för mycket stora kastruller och pannor eller för en plancha-grill så att du får jämn värmefördelning över hela ytan.

Hob2Hood® – för ett fräscht kök på enkelt sätt

Funktionen Hob2Hood® ser till att köket alltid är fräscht så att du kan koncentrera dig på att laga mat. Den kopplar automatiskt samman hällen och fläkten och justerar fläktens hastighet baserat på vad du lagar. För mer intuitiv matlagning.

Laga maten snabbare med PowerBoost

PowerBoost-funktionen ger intensiv värme då du snabbt behöver värma upp kastruller och pannor. Det är perfekt för att koka potatis, bryna biffar och allt annat som kräver snabb uppvärmning.

Tillbehör

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyElectrolux och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter
Bli medlem nu Reservdelar och tillbehör Support
Kvinna som sitter på soffan och tittar i sin mobiltelefon