Produktinformation

Digital hushållsvåg. Tunn design, intuitiv och enkel display med tydliga siffror och touch-knappar. Kan kopplas upp via Bluetooth mot en app där du ser information och näringsvärden på de ingredienser du placerar på vågen. Den hjälper dig att hålla koll på ditt intag av näringsämnen jmfrt med rekommenderat dagligt intag av proteiner, kolhydrater och fett, vilket räknas ut baserat på din profilinformation. Dagboksfunktion så du kan spara informationen. 1g intervall, max 3 kg, 16+x260x40mm, inkl. 3 AAA batterier
Läs mer

Produktfördelar

Bluetooth-ansluten köksvåg

Den Bluetooth-anslutna köksvågen utgör det väsentliga verktyget för att hjälpa dig med att få ett exakt recept, samtidigt som du känner till näringsvärdet i dina ingredienser. Electrolux vågapp är en enkelapp som hjälper dig att spåra näringsvärdena i måltider och ingredienser, jämf med din rekommenderade dagliga dos av proteiner, kolhydrater etc., som beräknas av Electrolux vågapp baserat på informationen i din profil. Tack vare journalfunktionen kan du spara din dagliga info så att du lättare kan ha kontroll över dagligt näringsintag.

Enkelt och intuitivt

Gränssnittet är enkelt och intuitivt, det är lätt och smalt så att det passar perfekt i alla kök. Alla vågfunktioner är försedda med touchsensorer.

Electrolux vågapp

Vågen överför omedelbart all information om ingredienser som läggs på den till appen. Appen är enkel och lätt att hantera samt kan även användas offline (utan att vågen är närvarande). Appen är tillgänglig för iOS- och Androidtelefoner.

1 x våg 3 x AAA batterier

Tillbehör

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyElectrolux och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter
Bli medlem nu Reservdelar och tillbehör Support
Kvinna som sitter på soffan och tittar i sin mobiltelefon