Produktinformation

Air fry, ånga eller både och. Med 800 Steam Air Fryer är det endast fantasin som sätter gränserna. Nu kan du laga nyttiga och utsökta måltider som är både krispiga på utsidan och saftiga på insidan – verkligen något för alla.

Produktfördelar

Air fry och ånga – det bästa av två världar

Air fry, ånga eller både och. Med 800 Steam Air Fryer är det endast fantasin som sätter gränserna. Nu kan du laga nyttiga och utsökta måltider som är både krispiga på utsidan och saftiga på insidan – verkligen något för alla.

Laga mat med upp till 90 % mindre fett och 50 % färre kalorier.*

800 Steam Air Fryer är ett sundare sätt att njuta av dina friterade favoriträtter. Varmluft cirkuleras för att värma ingredienserna från alla håll, för ett naturligt och krispigt resultat.

*Jämfört med traditionellt friterade pommes frites. Analys genomförd av ett godkänt laboratorium (ISO/IEC 17025:2017).

Nyttigare måltider med tillagning i ånga

Tillaga dina favoriträtter med den inbyggda ångfunktionen för att bevara viktiga näringsämnen och fukt. Fyll bara vattentanken på 1,1 liter och ånga enkelt allt från fisk och grönsaker till perfekt tillagade dumplings.

Hoppa över gissandet med förinställda matlagningsfunktioner

800 Steam Air Fryer har förinställda tillagningsmetoder som gör det enklare att steka, ånga, baka och torka din favoritmat. Förinställda recept justerar tid och temperatur automatiskt, eller så kan du justera dem manuellt efter dina preferenser.

Lätt att rengöra och tål maskindisk

800 Steam Air Fryer har en non-stick-yta som möjliggör snabb och enkel rengöring efter att du lagat din måltid. Diska den för hand eller ställ in de avtagbara delarna i diskmaskinen.

Behändig påminnelse om att skaka

Påminnelsen om att skaka talar om för dig när det är dags att skaka maten för att den ska bli jämt tillagad och perfekt krispig. Den aktiveras automatiskt mitt i tillagningen, så du behöver inte ställa in ett larm.

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyElectrolux och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter
Bli medlem nu Reservdelar och tillbehör Support
Kvinna som sitter på soffan och tittar i sin mobiltelefon