Produktinformation

FreshScent Pure Ångdoft för Electrolux frontmatade tvättmaskiner och tvätt/torkar i PerfectCare Collection 700, 800 & 900. Minskar behovet av att tvätta plaggen vilket innebär färre tvättar och kläder som håller längre. Innehåller 1 återvunnen PET-flaska 300 ml (15 tvättar).

Produktfördelar

Electrolux - Steam Fragrance - E6WMFR020

Dina kläder, uppdaterade och klara att bära - på bara femton minuter

Njut av känslan av nytvättade kläder utan att behöva tvätta dem efter varje användning. Den unika kombinationen av lätt ånga och vår Steam Fragrance gör att kläderna ser, känns och luktar gott- allt på bara femton minuter. Används tillsammans med FreshScent System i Electrolux PerfectCare tvättmaskiner.

Fräschör med doft

Vår noggrant utvalda doft är en kombination av uppfriskande citrus och blommor, vilket gör att dina kläder luktar fräscht och känns rena.

Fräscha kläder med 96 % mindre vatten*

FreshScent System använder 96 % mindre vatten. Det är bättre för miljön och efterlämnar en nytvättad känsla under längre tid när ånga används istället för fullständiga tvättprogram.

*Använd ånga för att fräscha upp dina kläder och spara mer än 40 liter vatten per cykel. Testat med 1 kg ömtåliga plagg vid användning av FreshScent-programmet jämfört med programmet för fintvätt.

Fräsch stil utan krångel

Ger dina kläder en känsla av ”nytvättat”. Använd ångdoft-flasklocket för att lägga till 20 ml i sköljfacket och starta programmet FreshScent eller Cashmere.

Återvunna PET-förpackningar

Vår ångdoft kommer i återvunnen PET-plastförpackning. Så nu är det lika enkelt att hålla dina kläder fräscha, och det är även bättre för miljön.

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyElectrolux och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

 

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Håll koll på alla dina garantier
  • Specialerbjudanden och -rabatter
Gå med i MyElectrolux Reservdelar och tillbehör Support
woman on couch with mobile phone