Upptäck

Matlagning

Alla mixers i Masterpiece Collection™
STILREN DESIGN

Exklusiva material möter slimmade avtorkningsytor för köksredskap med form och funktion i skön förening

Den rena designen på matberedarens kontrollpanel

Vi presenterar Masterpiece Collection™

Masterpiece Collection™ har inspirerats av världens bästa kockar. Alla matberedare är fullmatade med smarta finesser som pryder sin plats i köket, t.ex. titanbelagda TruFlow®-knivar – extremt starka och hållbara så att du kan hacka, mosa och finpassera till och med de hårdaste och segaste ingredienserna.

En blender på köksbänken

Mixat med precision,
maximalt med smak

Njut av smoothies fullmatade med naturens alla härliga smaker! Till skillnad från höghastighetsmixers som får ingrediensernas temperatur att stiga när de piskas sönder har vår blender en smart PowerTilt®-design och en långsammare motor som förhindrar att detta sker. På så sätt bevaras näringsämnena i färsk frukt och grönt bättre. Blendern krossar inte heller frön, så risken för att smoothien får en grynig, besk eftersmak är inte lika stor.

En nygjord grön grönsakssmoothie i en glaskanna med sugrör
Hacka, riv, mixa och vispa

Med våra specialutformade skivnings- och mixningstillbehör har du de redskap som krävs för att bemästra alla matlagningstekniker

En stavmixer med vispredskap som vispar grädde

De finaste ingredienserna
Enastående, utsökt smak

I Frankrikes vilda och vackra landskap gav vi oss ut på jakt efter bästa tänkbara ingredienser som vi sedan gjorde en mustig bondsoppa på med kikärtsmos till. Följ vårt videorecept och bjud släkt och vänner på denna underbara rätt.

En matberedare på köksbänken

Perfekt lutning

PowerTilt® – ett enkelt utvecklingskoncept som gör en enorm skillnad. Nu behöver du inte skaka kannan för att se till att bladen kommer åt allt. Vår Masterpiece Collection™-matberedare är lutad så att livsmedlen hela tiden kastas framåt, in i bladen, istället för att samlas ovanpå dem. Det innebär att precis allt i kannan blandas och finpasseras snabbt och smidigt.

Bemästra nya smaker

Tala till både öga och gom med hjälp av Masterpiece Collection som lockar fram det bästa i varje enskild ingrediens

Smördegssnittar är perfekta aptitretare

Luftig, frasig smördeg med kantarelltapenade

Snittar är perfekta aptitretare och vi vill tipsa om ett underbart recept som innehåller två inhemska delikatesser, nämligen kantareller och löjrom. Med hjälp av de unikt lutade köksredskapen i Masterpiece Collection™ lockar du fram alla subtila aromer genom att först snabbt och smidigt göra smördegen i matberedaren, innan du använder den för att grovhacka de frästa kantarellerna till en tapenade. Lägg en klick crème fraîche som du fluffat upp med hjälp av stavmixerns vispredskap och avsluta med löjrom på toppen.

Den eleganta stavmixern står smidigt på köksbänken

Mästerlig mixning,
i turbofart

Med hjälp av en stavmixer kör du snabbt och smidigt ihop dina silkeslena blandningar. Vår unika TruFlow® Pro-teknologi intensifierar smakerna genom att ingredienserna blandas snabbt och mer enhetligt. Med titanbelagda blad och en kraftfull turbomotor klarar du enkelt stora grönsaks- och fruktbitar. Stavmixern är lätt att göra ren och förvara och den är dessutom skonsam mot dina kokkärl.

Grönsakssås med saftiga bitar över kokt pasta

Med stavmixern får du till chokladmoussens lyxiga krämighet och rätt konsistens på halloncoulisen

Proffsig kreativitet

Restaurangmat hemma, snabbt och smidigt varje dag. Electrolux har samarbetat med prestigefyllda restauranger världen över i 90 år för att vidareutveckla och uppfinna nya köksredskap som gör att alla ingredienserna kommer till sin rätt. Vi har tagit fram ett stort antal inspirerande recept för att visa dig allt vad du kan göra med Masterpiece Collection™.