Upptäck

Pure D9

Vår bästa dammsugare. Någonsin.

Upplev följsam dammsugning tack vare FlowMotion-system. XL Easy-Roll-hjul, patenterat tystgående munstycke och PureFlow-teknologi ger ett skinande rent städresultat.

Enkel hantering

Pure D9 rör sig alltid i din takt. De extra stora hjulen och kullagermunstycket är konstruerade för att fungera tillsammans. Tack vare att de rör sig i perfekt harmoni blir dammsugningen enkel och smidig.  

Enastående rent utan kompromisser

PureFlow-systemet, som arbetar i det dolda, erbjuder kompromisslös rengöring samtidigt som den ökar energieffektiviteten med 30 %.*

* Jämfört med testvinnaren 2017 UltaOne ZUOGREEN+.

Hygieniskt byte av påsen

S-bag® sluter tätt så att inte dammet kommer tillbaka ut i rummet när du dammsuger. När det är dags att byta påsen är det bara att klicka ut den med hjälp av det innovativa CleanLift-handtaget — enkelt och hygieniskt.

Köp s-bags®

Designad för dig

Pure D9 har en ergonomisk design som gör den lätt att lyfta överallt där det behövs.

Smart munstycke inom räckhåll

Pure D9 kommer med ett smart 3-i-1-munstycke som klarar allt — gardiner, soffor, kantlister. Smidig inbyggd förvaring innebär att tilbehöret alltid finns nära till hands.

Upptäck rätt Pure D9 för dig

Tänker du extra mycket på miljön? Pure D9 Green är tillverkad av återvunnet material. Har du allergier eller husdjur? Då finns det en Pure D9 för dig.

Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet

Hela serien Pure D9 är Svalanmärkt, det vill säga rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet. Pure D9 är speciellt framtagen för optimal dammupptagning och minimalt utsläpp av de minsta partiklarna. Filtret är anpassat till varje enskild modell i serien för bästa resultat.

Läs mer om våra dammsugare med Svalanmärkning
Pure D9 Animal-dammsugare

Pure D9 Animal

Nya Pure D9 Animal är människans näst bästa vän. Smidig att köra tack vare FlowMotion-systemet och fångar enkelt upp djurhår och eliminerar lukt.

Turboborsten på hjul med kraftfull turbin når djupt ner i mattor och får bort damm och djurhår från alla typer av golv.

Turbo-borste
MiniTurbo-borste

Mini Turbo-borsten är idealisk när du behöver få bort damm och djurhår från besvärliga ytor, som möbler, trappsteg och bilsäten.

Pure D9 Allergy-dammsugare

Pure D9 Allergy

Nya Pure D9 Allergy med Allergy Plus™-filter samlar upp 99,97 % av damm och allergener, för bättre hygien och renare luft i hemmet.

Det tvättbara Allergy Plus-filtret rensar luften och eliminerar partiklar som pollen, mögelsporer, kvalster och allergener för ett hälsosammare hem.

Med hjälp av FlowMotion-system och FlexPro™-munstycket med 180° rotation glider den lätt runt hörn, under och mellan möbler och städar bort även det finaste damm.

FlexPro-munstycke
MiniTurbo-borste

Mini Turbo-borsten är idealisk för dammsugning av besvärliga ytor, som möbler, trappsteg och bilsäten.

Pure D9 Green-dammsugare

Pure D9 Green

Pure D9 Green, vår mest energisnåla dammsugare, består av upp till 70 % återvunnen plast. Förpackningen är 100 % återvinningsbar.

Pure D9 har också ett FlowMotion-munstycke som är optimerat för att enkelt suga upp damm och smuts på alla typer av golv.

Flowmotion-munstycke
Parketto Pro-munstycke

Extra mjukt och tyst Parketto Pro-munstycke för hårda golv.

Hela Pure D9-sortimentet

Nya, smidiga Pure D9 med FlowMotion-system i Deluxe-modell har LED-display, fjärrkontroll, automatisk effektjustering och extra Parketto Pro-munstycke.

Nya Pure D9 Allergy-funktionen med Allergy Plus™-filter samlar upp 99,97 % av damm och allergener, för bättre hygien och renare luft i hemmet.

Pure D9 Green är tillverkad av upp till 70% återvunnen plast och är vår mest energisnåla dammsugare.

Den nya Pure D9 med FlowMotion-system kan smidigt och enkelt manövreras runt ditt hem. Reach-modellen har en LED-display och fjärrkontroll.

Den nya Pure D9 med FlowMotion-system kan smidigt och enkelt manövreras runt ditt hem. Reach-modellen har en LED-display och fjärrkontroll.

Nya Pure D9 med FlowMotion-system kan smidigt användas överallt. All Floor Space har LED-display, fjärrkontroll och extra Parketto Pro-munstycke.

Den nya Pure D9 med FlowMotion-system kan smidigt och enkelt manövreras runt i hemmet.