Smartare matlagning med SideChef

Vi har startat ett samarbete med den smarta appen SideChef, för att dina måltider ska bli enkla att tillaga. Videoguiderna med steg-för-steg-förklaringar är gjorda för att förvandla amatör-foodies till erfarna kockar – så att du uppnår bättre resultat i köket utan komplicerade kokböcker.

Laga goda rätter på ett enkelt och hållbart sätt

Ställ in siktet på njutbar matlagning, med guidning från Le Cordon Bleus kockar. Deras tydiga instruktioner gör det enkelt att laga läckra, hållbara måltider. Köksäventyret börjar med SideChef-appen, som skickar rätt ugnsinställningar för receptet du valt, rakt till din Electrolux-ångugn. Allt detta finns nu på SideChef Premium, en plattform med recept, måltidsplanering och instruktionsvideor. Du får 12 månaders fri tillgång till tjänsten när du registrerar din smarta ångugn från Electrolux.

SideChef-appens funktioner

 • mobil med recept i skärmen
  Recept anpassade efter person

  Botanisera bland recept som har sorterats för att passa olika kostvanor, allergier och smaker. Vegan-, fisk- och paleo-alternativ – för att nämna några – ingår och gör det smidigt för dig att hitta dina favoriträtter.

 • Matapp med smart inköpslista
  Praktisk inköpslista i appen

  Hitta ett recept du vill tillaga och fyll din inköpslista med rätt ingredienser, genom ett enkelt klick. Alla listor sparas i appen, så att du inte glömmer någonting när du går och handlar nästa gång.

 • Sidechef-app med maträtt
  Tusentals recept i din hand

  SideChef har fler än 18 000 recept, samlade och anpassade av kända matbloggare och kockar. Vart och ett med visuella steg-för-steg-guider som gör att du snabbt utvecklar dina färdigheter inom matlagning med tillförlitliga råd från proffsen.

12 månader kostnadsfri SideChef Premium-prenumeration

Få åtkomst till fler funktioner i din smarta ångugn från Electrolux med en 12-månaders kostnadsfri prenumeration på SideChef Premium.

Utforska smarta ugnar

Så tar du del av erbjudandet

1. Ladda ner appen My Electrolux Kitchen och registrera din ugn​.

2. Gå till partnersektionen för att lösa in din kostnadsfria 12-månaders prenumeration​. 

3. Ladda ner appen SideChef och följ instruktionerna för att länka din Electrolux-ugn​.

4. I appen kan du komma åt och njuta av hållbara och välsmakande recept.

Ladda ner SideChef-appen