Mer från:

Produktfördelar

Electrolux - Oxygen luftrenare - EAP150

Vakna upp fräsch och utvilad

Ren luft är avgörande för kvaliteten på din sömn. Luftrenaren är utrustad med ett flerstegs Pure Source™ filtreringssystem. Det tar bort smuts, damm, pollen och lukter i tre steg för att göra luften 99,97 % renare.

Electrolux - Oxygen luftrenare - EAP150

Välj inställningar som passar dig bäst

Luftkvalitetssensorn mäter kontinuerligt föroreningar i luften och meddelar dig när luften blir sämre. Ändra inställningarna manuellt för att se till att du alltid har en optimal luftkvalitet i rummet.

Electrolux - Oxygen luftrenare - EAP150

Lugn och säker

Luftkvalitetssensorn mäter luftkvalitet och justerar fläkthastigheten för att säkerställa optimal luftkvalitet. Sensorn reagerar på de minsta förändringarna så att du alltid kan vara säker på ren och frisk luft.

Specifikationer

Nyckelspecifikationer
 • Höjd, mm: 470
 • Djup, mm: 219
 • Bredd, mm: 350
 • Nettovikt, kg: 5
 • Färg: Vit
 • Färg: White
 • EAN-kod: 7332543462063
Specifikationer
Installation
 • Höjd, mm: 470
 • Djup, mm: 219
 • Bredd, mm: 350
 • Nettovikt, kg: 5
 • Färg: Vit
 • Färg: White
Övrigt
 • Produktnummer (PNC): 950 011 064
 • EAN-kod: 7332543462063

Recensioner

Övergripande omdöme

3.0 Design
3.0 Funktion
3.0 Kvalitet

Vad tycker du?

Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension.

Skriv en recension och vinn ett pris

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in Logga in

Detta kommer att synas med din recension

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, se våra riktlinjer för recensioner

Du måste godkänna användarvillkoren

1
Rekommenderar inte

av Erja Datum 03 maj 2018

Har haft denna i några år.Den visar ej/blir ej röd om det kommer någon lukt etc. Reagerar absolut inte mot rök eller lukter.Jag har astma och allergi mm. Är lika dålig nu som förr. Blåser kall luft vilket inte är trevligt när det är råkallt inne/ute.. Enda den suger åt sig är damm/hår mm. Skräp.

Läs mer
3
Kaipa on hintansa väärti

av Vesa Heiskari Datum 06 februari 2018

Ilmanlaadun tunnistin varmaan ainakin jotenkin toimii, koska värit siinä vaihtelevat. Parin päivän perusteella en ole huomannut laitteesta olevan hyötyä, jos ei haittaakaan. Ääni laitteessa on aika iso, sleep -asetus on täsmälleen samanvoimakkuuksinen ääni kuin low -asetuskin. Jos voisin palata ostotapahtumaan takaisin, ostaisin EAP300 -mallin laitteen.

Läs mer

Andra produkter

5
(17)

Oxygen luftrenare EAP300 är rekommenderad av astma och allergiförbundet och även 91% av Smartsons testpiloter rekommenderar EAP300! Luftrenaren levererar 335m3 ren luft/h och storleken passar utmärkt för större lägenheter. PureSource™-systemet filtrerar bort smuts, damm och lukter i fyra steg med bland annat HEPA-filter, kolfilter, autofläkt och luftkvalitésensor. Med fjärrkontroll styr du även luftrenaren på avstånd. Rekommendationen gäller driftläge 1 och passar ett bostadsrum med en volym upp till 53,5 m3

4
(11)

Rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet. Andas lättare och sov bättre med Oxygen luftrenare. PureSource™-systemet renar luften inomhus i fem steg med bland annat HEPA-filter och ger 494m3 ren luft/h. Passar bäst för större boenden. Automatisk luftkvalitésensor, autovila- och fläkt samt fjärrkontroll och tvättbara filter för längre hållbarhet; för dig och miljön. Rekommendationen gäller driftläge 1 och passar ett bostadsrum med en volym upp till 95 m3.

Hitta produktmanual

Hitta och ladda ner manualen för din Electroluxapparat.

Hitta produktmanual

Garanti

Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig som kund hos Electrolux.

Läs mer här

Registrera din produkt

Registrera din produkt för snabbare tillgång till produktinformation.

Registrera din produkt

Kontakta oss

Ring eller skriv till oss om du fortfarande har problem!

Kontakta oss