Produktinformation

Luftrenare Well A7 i ren design med front i textilmaterial för att smälta in i sovrummet lika väl som i vardagsrummet. Kan placeras på golvet eller hängas på väggen för att spara golvutrymme. WiFi uppkoppling, Breathe Pollen protect filter, Filtrerar 315 m3 luft/h, rekommenderad yta ca 66m2 (svenska Boverket). Renar luften från fina dammpartiklar och har joniseringsfunktion. Partikelsensor mäter luftkvaliteten (PM 2,5) inomhus och anpassar automatiskt luftflödet. Via Wellbeingappen får du information om luftkvalitet, temperatur, luftfuktighet, luftburna gaser samt filterstatus. Ljussensor. Bärhandtag och väggfäste ingår.
Läs mer

Produktfördelar

Effektiv luftrening. Utformad för din miljö.

Njut av ett renare hem med vår första serie luftrenare designade för golvplacering eller platssparande väggmontering. De dekorativa fronterna från Kvadrat1 möjliggör smakfull anpassning.

1.Specialanpassade tillbehör säljs separat

Electrolux - Oxygen luftrenare - WA71-302DG

Lätt, bärbar och anpassningsbar

Flytta Well A7 till det rum där den behövs mest, den kan bäras med en hand i handtaget. Den utbytbara fronten i textilmaterial möjliggör anpassning1 för olika stilar. Den har två ben för placering på golvet men kan även hängas på väggen för att spara golvutrymme. 1. Specialanpassade tillbehör säljs separat

Electrolux - Oxygen luftrenare - WA71-302DG

Kraftfull filtrering i fyra steg

Ett avancerat fyrstegsluftreningssystem bestående av förfilter, antibakteriell beläggning, förladdat filter för fina partiklar, joniseringsformula gör det möjligt att fånga in upp till 99,5 % av partiklar så små som 0,3 mikrometer. Baserat på tester utförda av extern part i december 2020 enligt JISB 9908-2011 standard.

Electrolux - Oxygen luftrenare - WA71-302DG

Renar luften i ett rum på bara 7 minuter3

Well A7s luftflödessystem har ett 360 graders luftintag som täcker kanterna på fronten, en 3D-fläkt samt luftfiltrering i 4 steg. 3.Baserat på interna tester enligt ANSI-AHAM AC-1-2015 standard i september 2021. Reningstiden baseras på ett test utfört med högsta fläkthastighet i ett 10 m² rum.

Prenumerera på ett rent hem

Nu kan du hyra en ny eller återbrukad luftrenare med eller utan bindningstid. Väljer du återbrukad får du en nästan ny produkt till ett lägre pris och minskar din miljöpåverkan. 

Återbrukad från 150kr/mån

• Prova gratis i 14 dagar
• Tillbehörskit, service och garanti ingår 
• Fri frakt

Tillbehör

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyElectrolux och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter
Bli medlem nu Reservdelar och tillbehör
Kvinna som sitter på soffan och tittar i sin mobiltelefon