Produktinformation

KIT18 Home & Car Kit för PureF9 - ett komplett tillbehörskit för hemmet och bilen. Kraftfullt motormunstycke avlägsnar djurhår och fibrer från möbelklädslar, och rengör bilen inuti på ett enkelt sätt. Långt fogmunstycke gör det lätt att nå svåråtkomliga ställen mellan bilstolar eller bakom möbler. Munstycket med mjuk borst för ömtåliga ytor har en plyschplatta som gör det lätt att rengöra ytor som t.ex. bord, bänkskivor eller bilinteriörer utan att repa. Kombinationsmunstycket med borste fungerar som ett tillbehör för springor och har dessutom en nittiogradersvinklad borste. Kitet är förpackat i en praktisk plastbox.
Läs mer

Produktfördelar

Electrolux - Dammsugarmunstycke - KIT18

PUREF9 Hem- och bilkit – ett komplett tillbehörskit för hemmet och bilen.

KIT18 lyfter upp golvrengöring med PUREF9 till en helt ny nivå. Fyra unika tillbehör har konstruerats för att ge en mycket effektiv borttagning av djurhår och damm vilket gör att golvrengöringen blir så effektiv som möjligt – och viktigare – ger dig det skinande rena hem du förtjänar.

Electrolux - Dammsugarmunstycke - KIT18

Mini motormunstycke

Kraftfullt Mini motormunstycke som effektivt avlägsnar djurhår och fibrer från möbelklädslar, och rengör bilen inuti på ett enkelt sätt.

Electrolux - Dammsugarmunstycke - KIT18

Långt fogmunstycke

Långt fogmunstycke för springor som gör det lätt att komma åt svåråtkomliga ställen mellan bilstolar eller bakom apparater/maskiner eller möbler.

Electrolux - Dammsugarmunstycke - KIT18

Munstycke för ömtåliga ytor

Munstycket för ömtåliga ytor har en plyschplatta som gör det lätt att rengöra ytor ovanför golvet t.ex. bord och bänkskivor eller bilinteriörer.

Electrolux - Dammsugarmunstycke - KIT18

Kombinationsmunstycke

Kombinationsmunstycket med borste fungerar som ett litet tillbehör för springor och har dessutom en nittiogradersvinklad borste som ger högre flexibilitet.

1 x Mini motormunstycke för husdjurshår 1 x Munstycke med plysch för ömtåliga ytor 1 x Långt tillbehör för springor 1 x Kombinationsmunstycke med borste

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyElectrolux och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter
Bli medlem nu Reservdelar och tillbehör Support
Kvinna som sitter på soffan och tittar i sin mobiltelefon