Produktinformation

KIT18 Home & Car Kit för PureF9 - ett komplett tillbehörskit för hemmet och bilen. Kraftfullt motormunstycke avlägsnar djurhår och fibrer från möbelklädslar, och rengör bilen inuti på ett enkelt sätt. Långt fogmunstycke gör det lätt att nå svåråtkomliga ställen mellan bilstolar eller bakom möbler. Munstycket med mjuk borst för ömtåliga ytor har en plyschplatta som gör det lätt att rengöra ytor som t.ex. bord, bänkskivor eller bilinteriörer utan att repa. Kombinationsmunstycket med borste fungerar som ett tillbehör för springor och har dessutom en nittiogradersvinklad borste. Kitet är förpackat i en praktisk plastbox.
Läs mer

Produktfördelar

Electrolux - Dammsugarmunstycke - KIT18

PUREF9 Hem- och bilkit – ett komplett tillbehörskit för hemmet och bilen.

KIT18 lyfter upp golvrengöring med PUREF9 till en helt ny nivå. Fyra unika tillbehör har konstruerats för att ge en mycket effektiv borttagning av djurhår och damm vilket gör att golvrengöringen blir så effektiv som möjligt – och viktigare – ger dig det skinande rena hem du förtjänar.

Electrolux - Dammsugarmunstycke - KIT18

Mini motormunstycke

Kraftfullt Mini motormunstycke som effektivt avlägsnar djurhår och fibrer från möbelklädslar, och rengör bilen inuti på ett enkelt sätt.

Electrolux - Dammsugarmunstycke - KIT18

Långt fogmunstycke

Långt fogmunstycke för springor som gör det lätt att komma åt svåråtkomliga ställen mellan bilstolar eller bakom apparater/maskiner eller möbler.

Electrolux - Dammsugarmunstycke - KIT18

Munstycke för ömtåliga ytor

Munstycket för ömtåliga ytor har en plyschplatta som gör det lätt att rengöra ytor ovanför golvet t.ex. bord och bänkskivor eller bilinteriörer.

Electrolux - Dammsugarmunstycke - KIT18

Kombinationsmunstycke

Kombinationsmunstycket med borste fungerar som ett litet tillbehör för springor och har dessutom en nittiogradersvinklad borste som ger högre flexibilitet.

1 x Mini motormunstycke för husdjurshår 1 x Munstycke med plysch för ömtåliga ytor 1 x Långt tillbehör för springor 1 x Kombinationsmunstycke med borste

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension.

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Bild på ett kök

Liknande produkter

Electrolux - Dammsugarmunstycke - ZE112
ZE112

Perfect Care FlexPro™ dammsugarmunstycke - 36mm oval anslutning. Extra tunt och smidigt, höjd 5cm. Med 180 grader rörligt munstycke är det lätt att städa mellan bordsben, runt möbler och i trånga skrymslen. Mjuk borst och hjul rengör hårda ytor varsamt.

Electrolux - Dammsugarmunstycke - ZE116
ZE116

Perfect Care MiniTurbo Brush dammsugarmunstycke – 36 mm oval anslutning. Kraftfull roterande borste speciellt utformad för effektiv upptagning av hår och fibrer och idealisk för att smidigt och enkelt bli av med djurhår från soffor, möbler, trappor och bilk...

Electrolux - Dammsugarmunstycke - ZE117
ZE117

Perfect Care 3-i-1 munstycke för dammsugare – 36 mm oval anslutning. Genialt verktyg för städning av olika typer av ytor. Växla enkelt mellan borste, fogmunstycke och möbelmunstycke för att lätt komma åt i soffan, bokhyllan, golv-och taklister och i trånga ...

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Reservdelar och tillbehör Support
vy över strand, klipport och vågor