Produktinformation

Med sladdlösa Well Q8-P:s lättillgängliga handenhet och integrerade tillbehör kan du på ett ögonblick växla mellan att dammsuga golvet och rengöra andra ytor i ditt hem. Utrustad med PowerPro Roller-munstycke som tar upp allt från fint damm till stora partiklar i ett svep, teleskopmunstycke/dammborste samt PetPro Plus motormunstycke för djurhår.

Produktfördelar

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ81-PANIM

Effektiv och flexibel. Alltid nära till hands.

Med sladdlösa Well Q8-P:s lättillgängliga handenhet och integrerade tillbehör kan du på ett ögonblick växla mellan att dammsuga golvet och rengöra andra ytor i ditt hem.

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ81-PANIM

PowerPro Roller - rengöringsexperten för hårda golv.

PowerPro Roller-munstycket tar upp allt från fint damm till riktigt stora partiklar i ett svep. Det täta munstyckesystemet skapar högre lufthastighet som effektivt tar upp damm i trånga utrymmen med 7 gånger effektivare dammupptagning i springor**

**Jämfört med föregående modell ZB3013

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ81-PANIM

Full rengöringskapacitet*** under längre tid.

Axiell cyklonteknik ger full prestanda under hela rengöringen, även när dammbehållaren fylls på. ****Med upp till 53 minuters batteritid för att klara större ytor.

***Behåller 99 % av den ursprungliga rengöringseffekten när dammbehållaren fylls på, enligt IEC 62885-2 utgåva 1.0: 5.1, 5.7 och 5.9 vid maxeffektinställning. ****Uppmätt med eco-läge

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ81-PANIM

Ergonomisk design för allsidig rengöring.

Well Q8-P:s ergonomiska utförande med greppvänligt handtag och låg vikt som är optimalt fördelad gör golvdammsugning lättare och bekvämare för handen. Medan handenheten, som kan hållas på två olika sätt, garanterar bekväm rengöring även av ytor ovanför golvet och när du behöver nå högt upp.

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ81-PANIM

PETPRO PLUS munstycke

PETPRO PLUS-munstycket garanterar grundlig rengöring av stoppade möbler från djurhår, damm och annan smuts. Med QuickClean-funktionen rengör du borsten enkelt.

Electrolux - Skaftdammsugare - WQ81-PANIM

Integrerade rengöringstillbehör.

Med dammborsten och fogmunstycket kommer du åt varje vrå utan att behöva sträcka dig efter annan utrustning. När de inte används förvaras de på dammsugaren så du alltid har med dig rätt tillbehör för varje städmoment.

Tillbehör

Recensioner

Vad tycker du?
Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension. 

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension.

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Tack så mycket för din recension!

Vänligen se efter i din inkorg om du mottagit bekräftelsemailet.

4

Elextrolux Well Q8

av Emma80 Datum 01 december 2021

Första gången jag har en trådlös dammsugare. Jag blev först lite förvånad över hur tung den kändes. Jag håller ju helt plötsligt hela dammsugaren i handen oh inte bara själva slang och munstycke. Jag tycker att maskinen har bra sugförmåga, i princip lika bra som min vanliga dammsugare som också är av märket Elextrolux. Det är smidigt att kunna ta loss handenheten för att göra den mer lätthanterlig när man vill nå längre upp eller dammsuga i soffan. Den tar ju även mindre plats vilket är skönt och den får stå framme till vardags. Jag har varit testpilot via Smartson och har köpt produkten till ett reducerat pris.

 • Design
  3
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  3
 • Emma80 rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
4

Smidig dammsugning .

av Linda79 Datum 29 november 2021

Smidigt och bra komplement till våran stora klumpiga dammsugare. Förenklar vardagen när man har 3 barn och två katter som gärna stökar ner lite extra. Designen är både snygg och smidig. Bra med belysning framtill. Smart funktion att man kan ta isär ena munstycket för att avlägsna hår och päls. Ett minus är dock att långa hårstrån snor sig runt och fastnar i munstycket så att man får pilla lite extra för att det ska lossna.

 • Design
  5
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  4
 • Linda79 rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
4

Lättanvänd, funktionsduglig och snygg produkt

av LasseJ Datum 29 november 2021

Jag är helnöjd med att produkten är lättstyrd, dammsuger mycket bra och har en hel del nyttiga tillbehör. Dammsugaren är dock lite tung och efter 20 min känns en trötthet i handleden.
Handenheten med det långa smala borsttillbehöret är mycket utmärkt till golvsocklarna.
På minus sidan är
att batteriet behöver laddas efter ca 15 min på den högsta effekten (på den lägsta effekten är det ca 50 min).
att det inte finns något tillbehör för dammsugning under låga möbler ss soffor mm (Har i vart fall inte hittat något sådant).
I och med detta går det inte att ersätta denna dammsuga med en vanlig traditionell dammsuga.

 • Design
  5
 • Funktion
  3
 • Kvalitet
  5
 • LasseJ rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
4

Fin fin skaftdammsugare

av Ingjans Datum 28 november 2021

Fungerar mycket bra, suger upp allt skräp och hår. Mycket snygg utformning. Men den är jobbig att dammsuga med, handaget blir tungt. man blir trött.

 • Design
  3
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  4
 • Ingjans rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Liknande produkter

Electrolux - Skaftdammsugare - PF91-6IBM Bäst i Test av M3 (2018)
Pure F9 sladdlös skaftdammsugare Indigo Blue metallic Påslös

Pure F9 kombinerar kraften från en golvdammsugare med flexibiliteten från en skaftdammsugare och är oerhört mångsidig. Med justerbar huvudenhet och integrerad slang kan du städa alla ytor i ditt hem; såväl under soffan, i bokhyllan som längs taklisterna. Er...

Electrolux - Skaftdammsugare - EER77MBM
Ergorapido sladdlös skaftdammsugare Mahogny Bronze metallic Påslös

Den nya Mahogny Bronze Ergorapido 2-i-1 med extra kraftfullt TurboPower HD litiumbatteri och 180° EasySteer™ manövrering ger dig en känsla av rent och snyggt. Varje dag.

Electrolux - Skaftdammsugare - EER79SWM
Ergorapido sladdlös skaftdammsugare Satin White Påslös

Ergorapido 2-i-1 SoftSand med extra kraftfullt TurboPower HD litiumbatteri och 180° EasySteer™ manövrering ger dig en känsla av rent och snyggt. Varje dag.

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Support
vy över strand, klipport och vågor