Produktinformation

Vill du ha en häll som automatiskt känner av kokkärl och pannor eller vill du laga mat med kokkärl och pannor i olika storlek? Inga problem! 800 TotalFlex häll responsiva glasyta låter dig laga mat nästan var som helst på hällens yta.

Produktfördelar

Laga mat var som helst på hällens yta

Vill du ha en häll som automatiskt känner av kokkärl och pannor? Inga problem! Vill du laga mat med kokkärl och pannor i olika storlek? Inga problem! 800 TotalFlex häll responsiva glasyta låter dig laga mat nästan var som helst på hällens yta.

TotalFlex innebär att det finns en plats för olika storlekar av kokkärl och pannor

TotalFlex känner automatiskt av kokkärl och pannor av olika former och storlekar och skapar en kokyta under deras plats, så att du kan ställa och flytta runt dem som du vill på hällens glasyta.

Kokzonerna lyser med ActiveTouch

När du placerar stekpannan på hällen lyser motsvarande skjutreglage automatiskt. Därmed vet du direkt vilken kontroll som ska användas för din matlagning. Välj önskad temperatur för din maträtt med ett fingersvep så kommer du snabbt att njuta av goda resultat.

Electrolux - Induktionshäll - HKA880MF

Hob2Hood® för ren bekvämlighet

Hob2Hood®-funktionen ansluter trådlöst din häll till din köksfläkt. Sätt igång och laga maten så justerar fläkten automatiskt inställningarna, vilket ger den bästa extraktionen baserat på vald effekt på hällen. Den gör det hårda arbetet så att du och dina händer kan fokusera på matlagningen.

Intensiv uppvärmning på ett ögonblick med PowerBoost

Aktivera PowerBoost-funktionen för att få en omedelbar uppvärmning under tillagningen. Den är idealisk för att få din mat klar snabbare. Du kan koka vatten snabbare än någonsin och förbereda stekpannorna för att bryna maten så fort det behövs.

Electrolux - Induktionshäll - HKA880MF

Varje zon har en individuell timer

Att tillaga flera rätter samtidigt kan vara en komplex sak, men att ställa timern ska inte vara det. Ställ in en enskild timer för varje kokzon, och när timern är klar stängs hällen automatiskt av. Det är en smart hjälp för enkel matlagning.

Tillbehör

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyElectrolux och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter
Bli medlem nu Reservdelar och tillbehör Support
Kvinna som sitter på soffan och tittar i sin mobiltelefon