Produktinformation

Duster Reach Kit till skaftdammsugare WellQ6-8 samt PureQ9. Sugkraft tillsammans med statisk elektricitet tar effektivt bort damm utan att det virvlar tillbaka ut i luften. Duster dammunstycket är flexibelt och kommer lätt åt bakom och runt sakerna utan att du behöver flytta på dem och det mjuka materialet ser till att inte skada känsliga ytor. Teleskopslangen ger extra lång räckvidd.

Produktfördelar

Duster Kit

Tar upp fint damm utan risk för att det virvlar upp i luften. Med garanterat repfri funktion kan du rengöra även de ömtåligaste ytorna i hemmet. Böjbar konstruktion för åtkomlighet bakom föremål med perfekt städresultat utan besvär.

Minimalt dammutsläpp i luften

Sugeffekt tillsammans med statisk elektricitet tar effektivt upp dammet med minimalt dammutsläpp i luften. Idealisk för allergiker.

Enkel åtkomlighet

Dammborstmunstycket är mycket flexibelt för enkel åtkomst bakom och omkring föremål utan att de behöver flyttas. Teleskopröret ger extra räckvidd och smidighet under städningen.

Garanterat repfri rengöring

Dammborstens luddiga yta är mycket skonsam mot alla ytor. Den böjbara konstruktionen ger flexibilitet för rengöring av dina ömtåliga saker i hemmet. Rengör datorskärmar, blad på krukväxter och andra ömtåliga ytor utan besvär.

Säker städning

Dammborsten släpper inte igenom några småsaker med luftströmmen in i dammsugaren. Med den kan du rengöra smyckesskrin, bland leksaker och legobitar utan risk att förlora något.

Tvättbara överdrag

Dammborstens överdrag är tvättbara och ett extra överdrag medföljer i förpackningen.

Tillbehör

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyElectrolux och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter
Bli medlem nu Reservdelar och tillbehör Support
Kvinna som sitter på soffan och tittar i sin mobiltelefon