Självdoserande tvättmaskiner med AutoDose

Rätt mängd tvättmedel? Låt AutoDose bestämma

AutoDose-funktionens smarta sensorer kalkulerar den exakta dosen av tvättmedel och sköljmedel utifrån tvättmaskinens belastning och tvättmängd. En överbelastad tvättmaskin kan orsaka att dina kläder åldras i förtid. AutoDose skyddar dina kläder från detta. Inget tvättmedel går till spillo tack vare AutoDose intelligenta dosering.

 

Upptäck våra tvättmaskiner med AutoDose

Fyll på en gång och tvätta 20 gånger*

Den smarta AutoDose-funktionen levererar exakta mängder tvättmedel och sköljmedel vid rätt tidpunkt. Tvättmaskinen med automatisk dosering väger kläderna i trumman och ställer sedan in den perfekta tvättmedelsmängden för upp till 20 tvättar! Det är praktiskt och enkelt, men också bättre för kläderna. 


* baserat på genomsnittlig tvättmängd (ref. JRC109033 EUR 28809 EN)

Full flexibilitet i de 4 facken

Du kan enkelt byta mellan automatisk och manuell påfyllning av pulver- eller flytande tvättmedel i den robusta tvättmedelslådan. De fyra stora facken gör det enkelt att använda, fylla på och rengöra.

1. Fack för tvättmedel
2. Fack för sköljmedel
3-4. Manuella fack som kan användas som komplement till de automatiska, till exempel för att hälla i särskilt tvättmedel för vit tvätt, svart tvätt eller kläder med membran.

Ytterligare konfigurationer av lådan finns beskrivet i appen.

Inget tvättmedel går till spillo tack vare AutoDose intelligenta dosering*

*AutoDose-funktionens smarta sensorer kalkulerar den exakta dosen av tvättmedel och sköljmedel utifrån tvättmaskinens belastning och tvättmängd - jämfört med manuell dosering vilket ofta baseras på maskinens kapacitet. 

Enkelt med My Electrolux Care-app

Ha full kontroll med My Electrolux Care-app. Tryck för att ändra inställningar, styr AutoDose och få meddelanden om hur mycket tvättmedel du har kvar i din maskin.

 

LADDA NER PÅ APP STORE >

LADDA NER PÅ PLAY STORE >

Upptäck våra tvättmaskiner med AutoDose

SE PRODUKTERNA >