Självdoserande tvättmaskiner med AutoDose

Rätt mängd tvättmedel? Låt AutoDose bestämma

Det är inte alltid lätt att veta hur mycket tvättmedel som ska användas till varje tvätt. För mycket eller för lite tvättmedel kan skada dina kläder, men med AutoDose behöver du inte längre tänka på det. AutoDose levererar exakt rätt mängd tvättmedel till varje tvätt, ser till att bomullsfavoriterna skyddas och håller kläderna fina längre. Enkelt för dig, bättre för dina kläder.

Fyll på en gång och tvätta 20 gånger*

Den smarta AutoDose-funktionen levererar exakta mängder tvättmedel och sköljmedel vid rätt tidpunkt. Tvättmaskinen med automatisk dosering väger kläderna i trumman och ställer sedan in den perfekta tvättmedelsmängden för upp till 20 tvättar! Det är praktiskt och enkelt, men också bättre för kläderna. 


* baserat på genomsnittlig tvättmängd (ref. JRC109033 EUR 28809 EN)

Självdoserande tvättmaskiner

Full flexibilitet i de 4 facken

Du kan enkelt byta mellan automatisk och manuell påfyllning av pulver- eller flytande tvättmedel i den robusta tvättmedelslådan. De fyra stora facken gör det enkelt att använda, fylla på och rengöra.

1. Fack för tvättmedel
2. Fack för sköljmedel
3-4. Manuella fack som kan användas som komplement till de automatiska, till exempel för att hälla i särskilt tvättmedel för vit tvätt, svart tvätt eller kläder med membran.

Ytterligare konfigurationer av lådan finns beskrivet i appen.

Aldrig för mycket, aldrig för lite

För mycket eller för lite tvättmedel kan skada dina kläder, men AutoDose levererar exakt mängd till varje tvätt. Den skyddar dina kläder från för tidigt slitage som orsakas av överdosering. 

3 x längre skydd mot nötning*

Överdosering av tvättmedel skadar med tiden fibrerna i dina kläder, vilket gör att de slits ut snabbare. Tack vare vår teknik skyddas dina bomullsplagg mot blekning, krympning och för tidigt åldrande.


* Test av nötning av bomull vid applicering av kraft. Bomull som tvättats i 30°. 30 tvättar Electrolux AutoDose jämfört med 10 tvättar av en konkurrents automatiska dosering.

Håller dina vita plagg vita

Underdosering av tvättmedel gör att vit tvätt med tiden blir grå, eftersom tvätten fortfarande är smutsig och tråkig. Vår AutoDose-teknik levererar rätt mängd tvättmedel och sköljmedel till våra program varje gång.

Enkelt med My Electrolux Care-app

Ha full kontroll med My Electrolux Care-app. Tryck för att ändra inställningar, styr AutoDose och få meddelanden om hur mycket tvättmedel du har kvar i din maskin.

Ladda ned appen My Electrolux Care

kvinna som tittar på My Electrolux App i mobilen