s-bag® - den originella dammsugarpåsen

s-bag® - den originella dammsugarpåsen

Vår s-bag får en ny design!

Ditt hem ska hållas så rent som möjligt. Dammsugarpåsar samlar in en hel del partiklar, av vilka vissa kan vara skadliga för ditt hem. Därför har vi tagit våra 75 år av expertis när det gäller att utveckla och producera dammsugarpåsar för att göra om vår s-bag.

Ett nytt mer hygieniskt sätt att försluta en full s-bag förhindrar dammpåsen från att gå sönder eller läcka, samtidigt som dammsugarens livslängd förlängs.

Hållbarhet i åtanke

På Electrolux står hållbarhet högt på vår agenda. Upp till 25% av energin på vår s-bag-fabrik kommer från våra egna solpaneler på taket, vilket minskar vårt kolavtryck med 90 ton per år.*

Förpackningen är tillverkad av 100% återvunnet papper och säkerställer att miljöpåverkan från den omdesignade s-bagen är så liten som möjligt.**

* Solpaneler installerades i oktober 2019.
** Enligt en livscykelbedömning utförd av Electrolux Global Technology Center, Porcia, Italien, 11 oktober 2017.

Regionalt anskaffad och tillverkad

s-bag tillverkas i Nygård, Sverige och de flesta av våra material importeras från inom EU. Dessutom produceras vår nya s-bag med 13% mindre vatten och 18% mindre energi jämfört med tidigare s-bag.*

Vår fabrik är ISO 14001-certifierad och vi är stolta över att upprätthålla en hög kvalitetsstandard och ansvarsfull produktion.

*Enligt Life Cycle Assessment utförd av Electrolux Global Technology Center, Porcia, Italien, 11 oktober 2017.

Förbättrad design

Få det bästa för dina pengar. En s-bag är optimerad för att hålla upp till 50% längre jämfört med generiska dammsugarpåsar i papper.

Du kan fylla en s-bag upp till dess maximala kapacitet och det nya förslutningssystemet säkerställer att påsen inte går sönder eller läcker.

Bo i ett renare och hälsosammare hem

Det nya förslutningssystemet säkerställer att damm och alla skadliga partiklar som påsen innehåller hålls kvar i påsen på ett säkert sätt.

Skydda luften du andas in samtidigt som du förlänger dammsugarens livslängd.

Hela s-bag-sortimentet

Classic Long Performance-påsen håller 50 % längre än traditionella dammsugarpåsar av papper.
Ultra Long Performance håller 80 % längre än traditionella dammsugarpåsar av papper och har en optimal volym på 5 l. Påsen ger oöverträffade städresultat under mycket längre tid.
Anti-Allergy skyddar din hälsa och bidrar väsentligt till bättre hygien och luftrenhet i ditt hem, samtidigt som du behåller utmärkt prestanda. s-bag® Anti-Allergy minskar exponeringen för allergener och risken för allergier i din familj.
Absorberar och neutraliserar obehagliga lukter. Till skillnad från vanliga papperspåsar som absorberar fukt är s-bag® Anti-Odourr-påsarna tillverkade av ett vaxbehandlat syntetmaterial som fångar upp obehagliga lukter så att dammsugaren inte sprider odörer. Husdjursägare lär uppskatta denna unika luktbekämpare!