Gör succé med årets julklapp

Julafton stundar och många önskningar ska gå i uppfyllelse. I år har prisjämförelsetjänsten Prisjakt utsett Air Fryer till årets julklapp och det tycker vi är ett utmärkt val. Ett hårt paket med en luftfritös är en hälsosam present som sätter extra krydda på matlagningen - årets riktiga julklapp kommer från Electrolux!

Enkelt och hälsosamt

Vi har flera modeller som passar att slå in till julen 2022. Med en Air Fryer från Electrolux går det naturligtvis att fritera men det går också att grilla, steka och till och med baka. Och det är enkelt - förinställda program tar hand om matlagningen.

Mindre eller ingen olja

Det blir minst lika gott att fritera med en air fryer som med en klassisk fritös. Skillnaden är att mycket mindre eller ingen olja alls behövs. Bara fantasin sätter gränser kring vad som kan tillagas. Med några recept på goda rätter hjälper vi dig att komma igång - skriv gärna ut dem och skicka med julklappen!

Se recept

Upptäck Air Fryers att lägga under granen

Den mångsidiga Explore 6 kan användas till fritering, grillning, stekning och till och med bakning. Löstagbar korg på 5,4 liter.

Den mångsidiga Explore 6 Air Fryer kan användas till fritering, grillning, stekning och bakning. Löstagbar korg på 3,5 liter.

Njut av en hälsommare fritering med Air Fryer 5! Med Create 5 går det att fritera, grilla, steka och till och med baka.