Google Home Mini - Handsfree-hjälp i köket

Få en gratis Google Home Mini! 

Kampanjen är nu avslutad. Klicka här för att se våra aktuella erbjudanden.

 

Din nya uppkopplade ugn från Electrolux tar dig till nya nivåer av funktionalitet och bekvämlighet när du lagar mat – inklusive röststyrning när du är ansluten till din Google Assistant. Vid köp av en Electrolux uppkopplad ugn, får du under en begränsad tid en gratis Google Home Mini. Så du kan styra din nya hushållsapparat med bara din röst.

Erbjudandet gäller följande produkter:

KOAAS31WT - SteamPro inbyggnadsugn med ånga och Sous Vide (Wi-Fi)

CKS1085X - SteamPro inbyggnadsugn med ångfunktion och Sous Vide (Wi-Fi)

CKP1000X - SenseCook inbyggnadsugn med varmluft och pyrolys (Wi-Fi)

KVLAE00WT - CombiQuick kompakt inbyggnadsugn med mikrovågor/varmluft och slät emalj (Wi-Fi)

CKM1000CX - CombiQuick kompakt inbyggnadsugn med mikrovågor/varmluft och slät emalj (Wi-Fi)

CKS1080X - SteamPro inbyggnadsugn med ångfunktion (Wi-Fi)

KOEAP31WT - SenseCook inbyggnadsugn med varmluft och pyrolys (Wi-Fi)

OOS1085NZ - SteamPro inbyggnadsugn med ånga och Sous Vide (Wi-Fi)

OOS1080NZ - SteamPro inbyggnadsugn med ånga och Sous Vide (Wi-Fi)

OOP1000NZ - SenseCook inbyggnadsugn med pyrolys och varmluft (Wi-Fi)

OOM1000CZ - CombiQuick kompakt inbyggnadsugn med mikrovågsläge/varmluft

 

Titta närmare på Electrolux ugnar i vår köpguide.


Så får du en gratis Google Home Mini

1. Registrera din nya Electrolux ugn här.

2. Efter registreringen får du en unik rabattkod via e-post.

3. Använd rabattkoden i Google Store för att få en Google Home Mini gratis till ett värde av 649 kr.


REGLER OCH VILLKOR
GOOGLE HOME MINI-KAMPANJ

Dessa regler och villkor gäller för kampanjen där du får en Google Home Mini i standardstorlek kostnadsfritt genom att använda en kampanjkod som du får av Electrolux när du köpt och registrerat en uppkopplad ugn. Köp och registrering måste ske inom kampanjperioden (se nedan). Företaget som tillhandahåller kampanjkoden är Electrolux Appliances AB, Sankt Göransgatan 143, 105 45 Stockholm. Google Home Mini-enheten tillhandahålls av Google Commecre Limited. Du får din enhet genom att använda kampanjkoden på Google Store, www.store.google.com.

Det är Electrolux som behandlar dina personuppgifter i samband med registreringen av ditt köp av en uppkopplad ugn och tillhandahållander den kampanjkod som ska användas i Google Store. Google kommer ansvara för behandling av personuppgifter för användningen av kampanjkoden i Google Store och beställning, leverans och användning av enheten. Information om hur Electrolux behandlar dina personuppgifter finns i Electrolux sekretesspolicy på https://www.electroluxgroup.com/privacy/.

Genom att registrera både ditt köp och din uppkopplade ugn och kryssa i rutan om att du vill delta i kampanjen godkänner du dessa regler och villkor. Du bekräftar också att du har läst och förstått hur Electrolux behandlar dina personuppgifter som en del av kampanjen. Vidare bekräftar du att dessa regler och villkor endast är giltiga mellan dig och Electrolux.

 

REGLER OCH VILLKOR 

1. Kampanjen är giltig för uppkopplade ugnar köpta i Sverige mellan 1/10/2019 och 31/12/2019. Kampanjerbjudandet kan inte tillämpas retroaktivt för uppkopplade ugnar som köpts före kampanjperioden.

2. Kampanjen är giltig oavsett var du köpt din uppkopplade ugn i en fysisk butik eller online, så länge du köpt den av en återförsäljare inom Sverige.

3. För att kunna delta i kampanjen måste du vara bosatt i det land där den uppkopplade ugnen köps och fyllt 18 år vid inköpsköpdatumet.

4. För att få tillgång till kampanjkoden måste du registrera köpet och din uppkopplade ugn på https://www.electrolux.se/mypages/register-a-product/ inom trettio (30) dagar från inköpsdatumet eller, om den köps online, inom trettio (30) dagar från leveransdatumet. När du registrerar måste du också ladda upp ett giltigt inköpskvitto.

5. Electrolux tillhandahåller kampanjkoden utan kostnad. Genom att använda kampanjkoden i Google Store får du 100% rabatt på en Google Home Mini. Kampanjkoden har inget värde efter att du har använt den i Google Store.

6. Du har bara rätt till en (1) kampanjkod och därmed en (1) Google Home Mini, även om du har köpt och registrerat fler uppkopplade ugnar.

7. Du måste använda kampanjkoden i Google Store mellan 1/10/2019 och 29/2/2020. Efter inlösenperioden är kampanjkoden inte längre giltig i Google Store. Kampanjkoder som inte har använts under inlösenperioden anses ha löpt ut och kommer inte att ersättas eller ha något värde efter utgången inlösenperiod.

8. Kampanjen är endast giltig för tillgängliga färger på Google Home Mini i Google Store, dessa kan variera beroende på land.

9. Kampanjkoden är inte överförbar. Du har inte rätt att byta kampanjkoden eller Google Home Mini-enheten mot kontanter eller annan produkt.

10. Varken Electrolux eller Google tar ut några avgifter i samband med kampanjen.

11. Användning av kampanjkod i Google Store, beställning och leverans av din enhet, och annan användning och/eller tjänster avseende inlösen och användning av enheten, inklusive men inte begränsat till förpliktelser i fråga om produktansvar, kommer att vara mellan dig och Google och kan vara föremål för ytterligare villkor som tillhandahålls av Google, inklusive villkoren för kampanjkoder som finns tillgängliga på https://store.google.com/terms/google_store_promo_codes.

12. Electrolux förbehåller sig rätten att ändra, göra tillägg i eller avsluta kampanjen utan föregående meddelande, i händelse av att oförutsedda omständigheter gör detta oundvikligt.

13. Electrolux förbehåller sig rätten att inte förse dig med en kampanjkod, eller att inaktivera eller på annat sätt upphäva en kampanjkod som redan levererats till dig, i händelse av att du inte uppfyller dessa regler och villkor eller på annat missbrukar den eller brister i efterlevnad av tillämpliga lagar och förordningar.