Upptäck

Pure A9 mot pollen


Bästa luftrenaren enligt Aftonbladet

Luftrenaren Pure A9 har rekommenderats av Aftonbladet, som ger den sin utmärkelse "bäst i test". Pure A9 beskrivs som snygg, smart och dessutom tystast av de produkter som utvärderas. 

“När luftrenaren står i sovrummet på 20 m² märker man inte att den är på – ändå klarar den ytor upp till 100 m². Pure A9 har inga problem att klara testerna av luftkvaliteten”.

Upptäck Pure A9

Rekommenderad av Asthma Allergy Nordic

Med sin avancerade analysfunktion, reglerbara effekt och smidiga Wi-Fi-koppling är Pure A9 en smart investering som gynnar hemmet och hälsan. Den neutraliserar nämligen upp till 99% av allt luftburet pollen.

Pure A9 uppfyller kraven uppställda av de svenska, danska och norska allergiförbunden, samlade under Asthma Allergy Nordic. Rekommendationen avser upp till 97 m³ i driftläge 4.

Köp Pure A9 online

Anpassa effekten

Pure A9 låter dig skräddarsy luftreningen efter behov. Med Smart Mode aktiverat skannas inomhusluften sekundvis och luftrenaren justerar automatiskt effekten vid behov, pollensäkra ditt hem år efter år.

Wellbeing-appen ger dig information om inom- och utomhusluften med hänsyn till temperatur och luftfuktighet, men analyserar även nivån av luftburna partiklar såsom pollen och bakterier. Appen finns tillgänglig för iOS & Android.

Upptäck Pure A9-serien

Smarta filterbyten för hälsa och miljö

Hur länge håller filtret i en luftrenare? Det behöver du inte tänka på - all information finns nämligen i Pure A9-appen. RFID-taggen i filtret kommunicerar direkt med din smartphone och du slipper gissa. På så sätt kan du spara filtret till nästa pollensäsong, en vinst både för plånboken och miljön. Filter till Pure A9 finns att köpa i vår webbshop.

Tyst men effektiv

Pure A9 arbetar tyst trots sin effekt. Med hjälp av AirSurround-systemet levererar den ren luft över en yta på upp till 92 m². Tack vare den höga effekten kan Pure A9 därför snabbt neutralisera luftburna partiklar, perfekt för pollen- och kvalsterallergiker.

 

Se alla Pure A9-modeller