Tvättillbehör

Tvättillbehör

Skaffa tillbehör

Precis som en outfit blir perfekt med rätt skor, klocka eller handväska, kan du uppgradera din tvättupplevelse med våra tillbehör. Optimera maskinens prestanda och upptäck helt nya sätt att ta hand om dina kläder.

tvättmedelsfack
Håll dem fräscha

Våra speciellt framtagna dofter ger dig känslan av nytvättade kläder på bara några minuter.

doftförpackning

Tvätta inte för mycket - fräscha upp dina kläder på bara 25 minuter

Njut av känslan av nytvättade kläder medan du sparar på din vattenförbrukning. Genom att använda ånga sparar du mer än 40 liter per tvättprogram, vilket förlänger livslängden på dina kläder. För en extra boost av fräschhet, addera en ljuvlig doft. 

Känslan av nytvättat med 96% mindre vatten*

*Använd ånga för att ge dina kläder en uppfräschning och spara mer än 40 liter per tvättprogram. Testet är utfört med 1 kg fintvätt i FreshScent-programmet jämfört med Delicates-programmet.

Stapla maskinerna ovanpå varandra

Få ut så mycket som möjligt av ditt utrymme med vårt stapelkit. Stapla torktumlaren ovanpå tvättmaskinen utan ytterligare fästanordning. En inbyggd hylla på skenor gör det enklare att stoppa in och ta ur tvätten.

Tuff men skonsam

Fläckborttagningspennan är tuff och effektiv mot fläckar men skonsam mot dina plagg. Så du kan se till att dina plagg är välvårdade och håller längre. 

Fläckborttagningsförpackning

Fläckar behandlas effektivt

Vår Ultrasonic fläckborttagningspenna tar hand om alla fläckar – från spillt kaffe till kletigt läppstift. Kombinationen av vatten och tvättmedel tillsammans med ultraljudsteknik gör att förbehandlade kläder alltid uppnår bästa, fläckfria resultat med tvättprogrammen. Så när kläderna tvättas behandlas de effektivt och kommer kännas och se nya ut längre.

För din fintvätt

Electrolux tvättpåse skyddar ömtåliga material samtidigt som de tvättas grundligt.