Tvättillbehör

Skaffa tillbehör

Precis som en outfit blir perfekt med rätt skor, klocka eller handväska, kan du uppgradera din tvättupplevelse med våra tillbehör. Optimera maskinens prestanda och upptäck helt nya sätt att ta hand om dina kläder.

Håll dem fräscha

Våra speciellt framtagna dofter ger dig känslan av nytvättade kläder på bara några minuter.

Tvätta inte för mycket - fräscha upp dina kläder på bara 15 minuter

Njut av känslan av nytvättade kläder utan att behöva tvätta dem efter varje användning. Electrolux FreshScent är världens första system som fräschar upp plaggen med ånga och dofter istället för med tvättmedel. Ånga och våra speciellt framtagna dofter gör dina kläder mjuka och ger en behaglig doft.

Stapla maskinerna på varandra

Få ut så mycket som möjligt av ditt utrymme med vårt stapelkit. Stapla torktumlaren ovanpå tvättmaskinen utan ytterligare fastsättning. En inbyggd hylla på skenor gör det enklare att stoppa in och ta ur tvätten.

Köp nu

Tvätta på en helt ny nivå

Med tvättpiedestalen kommer din tvättmaskin och torktumlare upp en bit från golvet, vilket gör det enklare att stoppa in och ta ur tvätt. Den har också en låda där nödvändiga tillbehör kan förvaras. Allt du behöver på samma plats.

Köp nu

Det finns i påsen

Om man använder Electrolux tvättpåse skyddas ömtåliga material och tvättas grundligt.

Köp nu

Hemligheten till mjuka kläder utan statisk elektricitet.

Lägg in en torkduk när du torkar dina kläder så blir de mjukare och lättare att stryka. Torkdukar lämpar sig för att material som går att tvätta i maskinen - och de gör att tvätten blir mindre skrynklig, förhindrar att den blir statisk och ger kläderna en behaglig doft.

Köp nu