Tvättillbehör

Skaffa tillbehör

Precis som en outfit blir perfekt med rätt skor, klocka eller handväska, kan du uppgradera din tvättupplevelse med våra tillbehör. Optimera maskinens prestanda och upptäck helt nya sätt att ta hand om dina kläder.

Håll dem fräscha

Våra speciellt framtagna dofter ger dig känslan av nytvättade kläder på bara några minuter.

Tvätta inte för mycket - fräscha upp dina kläder på bara 15 minuter

Njut av känslan av nytvättade kläder utan att behöva tvätta dem efter varje användning. Electrolux FreshScent är världens första system som fräschar upp plaggen med ånga och dofter istället för med tvättmedel. Ånga och våra speciellt framtagna dofter gör dina kläder mjuka och ger en behaglig doft.

Stapla maskinerna på varandra

Få ut så mycket som möjligt av ditt utrymme med vårt stapelkit. Stapla torktumlaren ovanpå tvättmaskinen utan ytterligare fastsättning. En inbyggd hylla på skenor gör det enklare att stoppa in och ta ur tvätten.

Köp nu

Tvätta på en helt ny nivå

Med tvättpiedestalen kommer din tvättmaskin och torktumlare upp en bit från golvet, vilket gör det enklare att stoppa in och ta ur tvätt. Den har också en låda där nödvändiga tillbehör kan förvaras. Allt du behöver på samma plats.

Köp nu
Ultrasonic fläckborttagningspenna
Tuff men skonsam

Fläckborttagningspennan är tuff och effektiv mot fläckar men skonsam mot dina plagg. Så du kan se till att dina plagg är välvårdade och håller längre. 

Fläckar behandlas effektivt

Vår Ultrasonic fläckborttagningspenna tar hand om alla fläckar – från spillt kaffe till kletigt läppstift. Kombinationen av vatten och tvättmedel tillsammans med ultraljudsteknik gör att förbehandlade kläder alltid uppnår bästa, fläckfria resultat med tvättprogrammen. Så när kläderna tvättas behandlas de effektivt och kommer kännas och se nya ut längre.

För din fintvätt

Electrolux tvättpåse skyddar ömtåliga material samtidigt som de tvättas grundligt.

Köp nu

Hemligheten till mjuka kläder utan statisk elektricitet

Lägg in en torkduk när du torkar dina kläder så blir de mjukare och lättare att stryka. Torkdukar lämpar sig för att material som går att tvätta i maskinen - och de gör att tvätten blir mindre skrynklig, förhindrar att den blir statisk och ger kläderna en behaglig doft.

Köp nu