Electrolux senaste nytt

Upptäck Electrolux 

Vi utvecklar löpande spännande produktnyheter för att underlätta din vardag. Här kan du hålla dig uppdaterad på allt det nya inom alla produktkategorier, priser och utmärkelser - så du enkelt kan hitta produkter som passar dig.

Torktumlaren EW9H869E9 PerfectCare 900 är bäst i test

Det danska konsumentrådet TÆNK har utsett PerfectCare 900 till sin testvinnare. Vår torktumlare beskrivs som en användarvänlig maskin med rymlig kondensvattenbehållare. Dessutom är det en av de tystaste torktumlare som testet utvärderar. Nu kan du torka dina sidenskjortor, mysiga ulltröjor och tjocka jackor utan bekymmer.

Pure Q9 utnämns till testvinnare av Testfakta

Upptäck Pure Q9 – skaftdammsugaren som fått Testfaktas utmärkelse "Bäst i test" för sin kraftfulla prestanda och låga ljudnivå. Enligt testet är dammsugaren effektiv under städningen och urskiljer sig som både smidig och lätt att använda. Där andra produkter underkänns levererar Pure Q9 utmärkta resultat.

Prova en dammsugare som utformats för att göra din städning enklare! Den löstagbara handenheten gör dammsugningen ännu mer flexibel. Dessutom är Pure Q9 både sladdlös och påslös.

Upptäck modellerna: PQ91-50MB, PQ91-GREEN, PQ91-ANIMA, PQ91-ALRGS, PQ91 ANIMS

en säng i ett sovrum med en allergi godkänd luftrenare

Well A7 - en av marknadens tystaste luftrenare*

Luftrenare i ren design med front i textilmaterial för att smälta in i sovrummet lika väl som i vardagsrummet. Kan placeras på golvet eller hängas på väggen för att spara golvutrymme (väggfäste ingår).

 *Well A7 med Breeze filter är godkänd av Nordiska Astma & Allergi förbundet.

 

Dammsugare med prisbelönt design

Electrolux skaftdammsugare vinner Red Dot Award

Våra sladdlösa dammsugare i modellerna Well Q6/Q7/Q8 har tilldelats Red Dot Award 2021 för sin fantastiska produktdesign. Utmärkelsen är en av de mest prestigefyllda inom just design och formgivning.

De här dammsugarna är särskilt bra på att komma åt otillgängliga eller högt belägna ytor. Dessutom finns en handhållen enhet som förenklar städningen ytterligare.

Luftrenare i ljust sovrum

Luftrenarna Well A5 och Well A7 vinner Red Dot designpris

I den eftertraktade utmärkelsen framhävs luftrenarnas höga designkvalitet och naturliga material. Den internationella juryn imponeras av flera aspekter – luftrenarnas innovation, funktion, formella kvalitet och ergonomi.

Med de här produkterna får du helt enkelt effektiv luftrening i en stilren design. Njut av ett renare hem!

Upptäck Well A5
Upptäck Well A7

En prisbelönt luftrenare för allergiker

Luftrenaren Pure A9 – bäst i test enligt Aftonbladet

Vår luftrenare Pure A9 har fått Aftonbladets utmärkelse "bäst i test"! Luftrenaren är inte bara tyst och stilren, den är även högeffektiv och klarar av att neutralisera inomhusluften på ytor upp till 100 m2. Det är ett utmärkt resultat, inte minst för allergiker och husdjursägare.

Testvinnaren berömdes av Aftonbladet som skrev “Snygg design och smart – det går enkelt att ansluta till Electrolux app. Luftrenaren Pure A9 har inga problem att klara testerna av luftkvaliteten!”

Pure D8.2 är bäst i test enligt Pricerunner

Dammsugaren Pure D8.2 har vunnit Pricerunners "bäst i test". Det här är en kraftfull, effektiv dammsugare som är otroligt tyst, tack vare dess PureSound-system, OneGo Power Clean-munstycke och smarta teknik. Dammsugaren är smidig i vardagen, med bra sug och flexibelt handtag. Som Pricerunner själva uttrycker saken "Det är både den bästa och samtidigt en av de tystaste dammsugare vi någonsin testat".

Dammsugaren Well Q8 fångar damm i ett svep

NYA Well Q8 - Vår mest flexibla dammsugare någonsin

Med den ergonomisk designade Well Q8-dammsugare kommer du enkelt åt även svårtåtkomliga områderna. Dammsugaren avlägsnar såväl stora partiklar som 99,99% fint damm med sin 5-stegs filtrering. Det är snabb och enkel städning som du alltid har nära till hands.

Hyr en robotdammsugare i världsklass!

Över 3000 hushåll hyr den redan idag.

Från 79 kr/månad.

• Service-kit ingår
• Full garanti
• Överlägsen städning
• Fri frakt

Luftrenaren Pure A9 i ett barnrum

Luftrenare Pure A9

Andas in och andas ut. Vår nya luftrenare i Pure A9-serien reagerar på förändringar i luftkvaliteten och anpassar luftflödet. Ren luft cirkulerar naturligt i en behaglig spiralrörelse och når ut i hela rummet. Luftrenaren kan styras med en app och anpassas med det filter som lämpar sig bäst efter ditt behov — exempelvis mot pollen, damm eller husdjursodör. Pure A9 är även testad och rekommenderad av Asthma Allergy Nordic

En tvättmaskin med automatisk dosering

Rätt mängd tvättmedel? Låt AutoDose bestämma

Det är inte alltid lätt att veta hur mycket tvättmedel som ska gå in i varje tvätt. Men med AutoDose behöver du inte tänka på det. Den levererar exakt mängd för varje tvätt och skyddar dina kläder från tidigt slitage som orsakas av överdosering.

Ultrasonic fläckborttagningspenna

Tuff mot fläckar, skonsam mot kläder

Vår Ultrasonic fläckborttagningspenna tar hand om alla fläckar – från spillt kaffe till kletigt läppstift. Kombinationen av vatten och tvättmedel tillsammans med ultraljudsteknik gör att förbehandlade kläder alltid uppnår bästa, fläckfria resultat med tvättprogrammen.

Robotdammsugare Pure i9.2 i vardagsrum

Den nya robotdammsugaren Pure i9.2

Denna triangelformade robotdammsugare har 3D-syn för att upptäcka, nå och städa rent i hela ditt hem. Med överlägsen rengöringsprestanda memorerar Pure i9.2 hur ditt hem ser ut och kan styras via Wellbeing-appen. Den ser, passar in och städar med precision.

Bästa robotdammsugaren enligt M3! Läs mer här.
Bästa städroboten enligt PC för Alla - digitala hemmet! Läs mer här

Explore 7 Blender på bordet

Ett nytt sätt att mixa

Med en Explore 7 Blender får du ut det mesta av varje ingrediens. Upptäck det nya sättet att mixa ‒ bara en knapptryckning bort.