Jul med Matgeek

Knepen och redskapen

som underlättar i julstöket

Under hela julafton är det traditionerna som står i fokus. Alla familjer utvecklar sina egna måsten – det kan vara allt från Kalle Anka klockan 15, julotta eller snöbollskrig med grannarna. Julbordet spelar en central roll för många och ofta är det fyllt med rätter vi i princip bara bakar och lagar vid jul. 

– Den stora skillnaden är att vi idag kan laga traditionell julmat på ett nytt, enkelt och effektivt sätt med moderna produkter, säger Johan Hedberg, mer känd som den populära matbloggaren Matgeek.

Lussebullar

Lussebullarna

Ett redskap som gör stor skillnad inför jul är Expressionist köksmaskin. Köksmaskinen ger godare bröd tack vare den professionella TruFlow™ degkroken. Med köksmaskinen får du ett jämnt och grundligt knådningsresultat varje gång, som ger fluffigare och godare bröd.

EFP7300 Electrolux matberedare

Janssons frestelse

Nu behöver du inte längre hacka upp ett kilo potatis i tunna stavar för att få till en fantastisk Janssons. Med Expressionist matberedare kan du enkelt hacka och skära ingredienserna på nolltid.

Pepparkakor

Pepparkakssmoothie

Kanske är det dags för en ny tradition på julaftons morgon? En pepparkakssmoothie kan vara både nyttig och mättande. I den enklaste varianten blandar du helt enkelt i pepparkakor i din smoothie efter smak (runt 5 stycken på en halvliter). Alternativt gör du en smoothie med fryst banan och yoghurt och blandar i lite pepparkakskrydda och vanilj. Du mixar enkelt smoothie till hela familjen med Expressionist blender.

Electrolux Expressionist Collection

Electrolux Expressionist Collection

Smakupplevelser på ditt sätt. Vårt sortiment av produkter med smarta och innovativa funktioner hjälper dig att förfina och lägga till en twist till din vardagliga matlagning - vare sig det gäller att ställa in exakt rätt temperatur för ditt te, eller helt enkelt veta att din toast blir precis som du vill ha den.