Rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet

Damm och smuts tillförs ständigt i våra hem. Ofta blir det luftburet vilket leder till irritation och skadliga effekter på våra luftvägar. Den som lider av pollenallergi vill dessutom hålla pollen ute under vår och sommar. Genom att använda en dammsugare eller en luftrenare med god filtrering som är rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet får man en renare inomhusluft och en bättre livskvalitet för allergiker.

Ljusgrå luftrenare Well A7 i sovrum

Well A7 – luftrenare och filter för allergiker

Välj luftrenaren Well A7 med Breeze-filter, så får du en produkt som är godkänd av nordiska Astma- och Allergiförbundet. Det betyder att du kan vara säker på att rätt tester har utförts och att du skyddas mot mikropartiklar – från damm till pollen. Dessutom får du en luftrenare som är lika stilren som tystgående.

Pure D9

Dammsugare Pure D9

Hela serien Pure D9 är rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet. Pure D9 är speciellt framtagen för optimal dammupptagning och minimalt utsläpp av de minsta partiklarna. Dammsugarpåsen S-bag tillsammans med filtret och den effektiva motorn säkerställer att allt damm fångas upp och blir ordentligt inkapslat och luften i utblåset blir ren.

När det är dags att byta påse stänger sig öppningen på dammsugarpåsen automatiskt så att inget damm kommer ut. Dammpåsen sitter fast i ett CleanLift-handtag som du bär direkt till sophinken och när du trycker på knappen frigörs dammpåsen och faller automatiskt ner i sophinken. Enkelt och hygieniskt!

Pure A9

Luftrenare Pure A9 mot pollen

Vår senaste luftrenare Electrolux Pure A9 anpassar effekten och filtrerar bort upp till 99% av allt luftburet pollen. Pure A9 uppfyller kraven uppställda av de svenska, danska och norska allergiförbunden, samlade under Asthma Allergy Nordic. Rekommendationen avser upp till 97 m³ i driftläge 4.