
Robert Sandberg
" Konsistensen är det som är det viktiga när du tillagar ett ägg. Med den här tekniken får du ett krämigt ägg rakt igenom med en härligt trögflytande äggula."
VIKTIGT SÄKERHETSMEDDELANDE
Att koka ägg kan man faktiskt göra i ugnen, med hjälp av ånga. Med ångtillagning får man dessutom till en jämn temperatur rakt igenom, vilket leder till härlig krämighet och perfekta ägg. Ångan gör att ägget uppnår den absolut bästa konsistensen, och det är bara den som räknas efter det att ägget väl är inhandlat.
" Konsistensen är det som är det viktiga när du tillagar ett ägg. Med den här tekniken får du ett krämigt ägg rakt igenom med en härligt trögflytande äggula."
Koka dina ägg till önskad konsistens, och missa inte att testa Robert Sandbergs läckra tillbehör. När Robert har kokat perfekta ägg serverar han dem nämligen med lite brynt smör och flingsalt – det blir jättegott!
Spisfläktar är en viktig del i varje kök. De spelar en väsentlig roll i att hålla luften fräsch och ren, så du kan njuta av att laga kulinariska rätter. Och med rätt stil på spisfläkten kan du få en köksdesign du älskar.
Det finns ett enkelt sätt att lyckas med maten varje gång: ånga. Smakerna träder fram, konsistensen förbättras, näringen bevaras. Vare sig du ugnssteker kött, bakar bröd eller lagar en läcker dessert, ställ bara in ångnivån för en kulinarisk höjdpunkt.
Med induktion överförs värmen direkt till kastrullens botten vilket ger snabb och jämn upphettning. Matlagningstiden förkortas och förbrukar mindre energi, ytan utanför kastrullen förblir relativt sval, så din induktionshäll är både säkrare och enklare att rengöra.