Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen utan att ändra din webbläsares cookie-inställningar samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa våra cookie-riktlinjer.
Grönkålschips
Grönkålschips perfekt till fredagsmyset
Grönkålschips är snackset alla snackar om, och förutom att de är både krispiga och goda så är de även supernyttiga. Dessutom är det jättelätta att göra, och kan lätt varieras efter tycke och smak. Gör en stor laddning när du ändå håller på, vi lovar att de kommer gå åt.
Grönkålschips
Grönkål
Salt
Olivolja
Förvärm ugnen till 175 grader. Täck en plåt med bakplåtspapper.
- Skär försiktigt bort grönkålsbladen från stammen och riv sönder i mindre bitar. Tvätta bladen och pressa ur vattnet, använd gärna en salladsslunga.
- Lägg ut grönkålsbladen på plåten, ringla över olivolja och strö över salt.
- Grädda dina grönkålschips i ugnen tills bladens kanter börjar bli bruna men inte brända, cirka 10-15 minuter.


Skillnaden i köket
Spisfläktar är en viktig del i varje kök. De spelar en väsentlig roll i att hålla luften fräsch och ren, så du kan njuta av att laga kulinariska rätter. Och med rätt stil på spisfläkten kan du få en köksdesign du älskar.

God mat varje gång
Det finns ett enkelt sätt att lyckas med maten varje gång: ånga. Smakerna träder fram, konsistensen förbättras, näringen bevaras. Vare sig du ugnssteker kött, bakar bröd eller lagar en läcker dessert, ställ bara in ångnivån för en kulinarisk höjdpunkt.

Direkt och precis värmereglering
Med induktion överförs värmen direkt till kastrullens botten vilket ger snabb och jämn upphettning. Matlagningstiden förkortas och förbrukar mindre energi, ytan utanför kastrullen förblir relativt sval, så din induktionshäll är både säkrare och enklare att rengöra.